Servicemonteur Installatietechniek
Regiodienst
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een servicemonteur W. De opdrachtgever is gevestigd in Utrecht en installeert en beheert al ruim 40 jaar een groot aantal technische werktuigbouwkundige installaties in Nederland.

Woon jij in de omgeving Utrecht en ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Lees dan snel verder!

Organisatie

De opdrachtgever is als technisch installatiebureau voor alle werktuigbouwkundige installaties nauw betrokken bij een groot aantal gebouwen en projecten waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld luchtbehandeling, koeling, gas-

en waterinstallaties in kantoren, supermarkten en scholen. De opdrachtgever staat bekend om hun open en eerlijke manier van zaken doen en innoverend vermogen en vakmanschap.

De opdrachtgever organiseert zo nu en dan bijeenkomsten voor eventuele verbeterpunten of ideeën en worden de belangrijkste zaken gedeeld.

Functie

Als servicemonteur W ga je werken aan installaties in de utiliteit / retail / gezondheidszorg binnen een betrokken, gemotiveerd en professioneel team.

je zal voornamelijk bezig zijn om zelfstandig planmatig onderhoud en beheer te verrichten aan werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties in gebouwen.

Denk hierbij aan centrale verwarmingsinstallaties, meet- en regeltechniek, luchtbehandelingskasten etc. Bij drukte en calamiteiten kan je ook worden ingezet om storingen te verhelpen en draai je ook periodiek storingsdienst in de avonden en weekenden.

Functie eisen

Als servicemonteur W verwachten we :

 • Een afgeronde technische MBO opleiding (minimaal niveau 3 installatietechniek / elektrotechniek etc.);
 • Een diploma voor vakgerichte service opleiding(en);
 • Meerdere jaren ervaring als servicemonteur Installatietechniek / Servicemonteur in de utiliteit;
 • In bezit van F-gassen / STEK diploma (pre);
 • Woonachtig in omgeving Utrecht (max 30 km);
 • Flexibel, een keer in de vijf weken wordt verwacht dat je een storingsdienst wilt draaien.

  Aanbod

  Onze opdrachtgever biedt jou een leuke en uitdagende baan met uitdagende projecten en een collegiale werkomgeving. Daarnaast kan je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij het mogelijk is om na een halfjaar direct in dienst te treden bij de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier