Projectleider U bouw
Goodijk Personeel
Regio Utrecht, NL
3 dagen geleden

Vanwege de groei aan activiteiten en de complexiteit van de projecten zijn wij voor onze opdrachtgever opzoek naar een ervaren projectleider.

Binnen het multidisciplinaire bouwteam ben jij verantwoordelijke voor de aansturing van het projectteam, voor de voortgang, kwaliteit en resultaten in alle fasen van het proces en het onderhouden van de werkrelatie met de opdrachtgever.

Daarom ben je al vanaf de tender tot en met de oplevering bij het project betrokken. Als projectleider is het mogelijk dat je meerdere utiliteit projecten tegelijk moet managen en ben je verantwoordelijk voor de realisatie en nazorg van deze projecten

Functie eisen

 • HBO werk en denkniveau,
 • opleiding Bouwkunde, aangevuld met projectmanagement cursussen
 • meerder jaren ervaring is soortgelijke, leidinggevende functie
 • liefst ervaring met projecten met een omzetvolume van 3 10 mln
 • meerdere projecten tegelijk kunnen managen
 • op hoog niveau mee kunnen denken met de klant
 • Kennis van LEAN, BIM,
 • Competenties : klantgericht, flexibel, management skills, teamspeler, enthousiasmerend, sociaal, energiek, zelfstandig, pro-actief, innovatief

  Bedrijfsprofiel

  Opdrachtgever is een dynamische organisatie op technisch hoogwaardig niveau en kent een strakke planning voor projecten met een hoge complexiteit.

  De opdrachten zijn veelal multidisciplinair en zeer uitdagend. Naast een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s zijn er zeer goede ontwikkelings-

  en opleidingsmogelijkheden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het salaris is marktconform en ook tijdens de periode van detachering gelden dezelfde primaire en goede secundaire arbeidsvoorwaarden van de CAO, waar de opdrachtgever bij is aangesloten.

  Herken je je in deze vacature van Goodijk Personeel dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet. Ken je iemand in je netwerk die beschikbaar is of komt en waarvoor deze vacature interessant is dan komen wij ook graag in contact met hem of haar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier