Callcenter agent
Luba
Schagen, Noord Holland, NL
23 uur geleden

Over de functie

Voor dit bedrijf ga jij als callcenter agent jouw verkooptalent gebruiken om mensen en bedrijven aan jou te binden. Jij gaat jouw skills op een creatieve manier toepassen, hier is veel vrijheid in.

Je gaat deze talenten onder andere gebruiken om leuke gesprekken te voeren met A-merken. Maar dit niet alleen! Ook ga je bellen voor het samenstellen van een maaltijd-box, om een bekend tijdschrift te verkopen of om donateurs te werven voor goede doelen.

Na deze werkzaamheden is het natuurlijk ook van groot belang dat alles goed geregistreerd wordt en administratief wordt vastgelegd.

Je kan hier je verkoop-skills goed ontplooien.

De gesprekken die je voert zijn commercieel ingesteld. Je probeert daarom voor jouw project de afgesproken scores te behalen die nodig zijn.

Ontdek hier jouw winnaarsmentaliteit! Vergeet ook niet dat jij je aan regels moet houden en specifieke items moet benoemen in het gesprek.

In dit contactcenter heb je veel vrijheid om je eigen tijden in te delen, wat voor jou het beste werkt. Wel is het belangrijk dat je minimaal 12 uur beschikbaar bent (je moet dan wel 3 avonden werken).

Je kan van maandag tot en met vrijdag van 09 : 00 tot 21 : 30 uur werken. En op de zaterdag van 10 : 00 tot 16 : 00 uur.

Het bedrijf waar je komt te werken is het gezelligste klantcontactcentrum van Alkmaar. Het klantcontactcentrum in Alkmaar verzorgt voor opdrachtgevers het telefonische contact met (potentiële) klanten.

Je krijgt, voordat je start, een uitgebreide training en zult hierna ook diverse keren een evaluatie krijgen. Begeleiding is er dus genoeg! In dit contactcenter werken allerlei verschillende mensen qua persoonlijkheid en leeftijd.

Hiernaast is het vooral gezellig, onderling in het team is er een goede band tussen alle werknemers. Successen worden gevierd.

Functie eisen

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Communicatief sterk aan de telefoon, goed kunnen luisteren en commercieel ingesteld
 • Affiniteit met sales en een dienstverlenende instelling
 • Minimaal 20 uur per week beschikbaar (2 avonden per week + 1 zaterdag per 2 weken)
 • Je kunt ook 12 uur per week werken, maar dan wel minimaal 3 avonden!
 • Wat wij bieden

 • Een goed bruto-uurloon van : €8 bij 16 t / m 20 jaar en €10 vanaf 21 jaar
 • Trainingen en persoonlijke aandacht
 • Doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling; ontdek jouw winnaarsmentaliteit!
 • Vakantiegeld en vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Hoe je solliciteert

  Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

  Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier