Afstudeerstage Ontwerpen en implementeren Cloud hosted datawarehouse
Citrus Andriessen
Oisterwijk, NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen : Opdrachtomschrijving

Opdrachtomschrijving

Voor het ondersteunen van de examenlogistiek geleverd door Citrus Andriessen zijn diverse rapportages en analyses benodigd.

Doordat Citrus Andriessen aan het migreren is van een monolithische architectuur naar een microservice architectuur, moeten we migreren van onze huidige rapportages welke alle data uit 1 bron betrekken, naar een datawarehouse welke data uit verschillende bronnen betrekt.

Doel van de stage is om onderzoek te doen naar de huidige eisen en wensen van het datawarehouse, de technieken welke we kunnen inzetten voor het realiseren van deze eisen en wensen.

Daarnaast is het de bedoeling dat er een implementatie gereed is van 1 of meerdere rapportages.

De stageopdracht omvat

 • Functioneel onderzoek naar de wensen en eisen voor het datawarehouse; Welke rapportages, welke data, statistische analyse, mogelijkheden voor zelf samenstellen van rapportages, etc.
 • Technisch onderzoek doen naar de mogelijkheden voor implementatie van een Cloud hosted datawarehouse; Azure Data Lake, PowerBI, Data retrieval, etc.
 • Implementeren van het technische raamwerk van het datawarehouse en voor het verzamelen van de data uit de diverse bronnen.
 • Implementeren van 1 of meerdere rapportages.
 • Dit breng je mee : Kennisgebieden

 • Datawarehousing
 • Web services via REST
 • Statistische analyses
 • Pieter Software Developer De goede en informele sfeer trekt mij aan, we werken aan leuke projecten die technisch uitdagend zijn.

  Dit bieden wij jou : Achtergrond

  Achtergrond

  Citrus Andriessen is een zeer succesvol bedrijf in het domein van digitale toetsing en het leveren van maatwerk software.

  We hebben de ambitie om state of the art’ toetssoftware te blijven leveren aan onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat we voortdurende op zoek zijn naar het optimaliseren van digitale toetsprocessen.

  Wij bieden

  Naast alle mooie technieken waar we mee werken, hebben wij een super tof developmentteam, waar je jezelf volop kunt ontwikkelen en waar ook tijd is voor een gezellig moment samen.

  Wij zorgen ervoor dat je goed begeleid wordt en een leuke tijd zult hebben! Daarnaast ontvang je van ons een stagevergoeding van € 550,-

  bruto fulltime per maand.

  Interesse?

  Mail dan jouw CV en korte motivatie naar vacatures citrusandriessen.nl en wij nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Mocht je graag eerst meer informatie over de opdracht willen, dan kun je bellen met Carla Sijlmans, via 013-5286363.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier