Stage/Afstudeer plek
Denko ict
Twente, NL
4 uur geleden

Stage / Afstudeer plek

Denko biedt verschillende stage plekken aan! ICT-beheerder / Netwerk- en mediabeheerder / Technicus engineering

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

 • ICT-beheerder
 • Netwerk- en mediabeheerder
 • Technicus engineering
 • Staat hier niet bij wat jij zoekt? Dan kun je alsnog contact met ons opnemen om te kijken of wij iets passend kunnen bieden.

  Functievereisten

  Als erkend SBB leerbedrijf kunnen wij op zowel MBO als HBO niveau stageplekken aanbieden

  Bedrijfsprofiel Denko ICT

  Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat graag mee wil groeien met de nieuwste ontwikkelingen in de ICT dienstverlening.

  Wij bieden verschillende stage- en afstudeerplekken aan op verschillende gebieden en niveau’s. Als erkend SBB leerbedrijf kunnen wij op zowel MBO als HBO niveau stageplekken aanbieden.

  Zowel BOL als BBL leerlingen zijn bij ons welkom. Ieder jaar komen er veel studenten bij Denko om zichzelf verder te ontwikkelen en hun stage en / of studie succesvol bij ons af te ronden.

  Natuurlijk zijn ook alle medewerkers van Denko ooit begonnen als stagiaire en wij bieden dan ook graag de aankomende stagiaire een plek binnen ons bedrijf.

  Als Twents bedrijf mag je van ons een stukje nuchterheid, teamspirit en drive verwachten. Wij zijn een hecht team met gemotiveerde collega’s die een passie voor het vak hebben.

  Hard werken doen wij elke dag maar daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning. Wij hebben regelmatig leuke uitjes, een BBQ of een weekendje weg.

  Daarnaast zorgen we voor dagelijks vers fruit en wekelijks de VriMiBo.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier