Senior beleidsadviseur
Wageningen UR
Wageningen
6 dagen geleden

Wij zoeken

CSA zoekt een breed inzetbare senior strategisch beleidsadviseur. Het betreft een veelzijdige functie waarin je in aanraking komt met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van strategie-

en beleidsontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de instellingsbrede opdrachten van de Raad van Bestuur, de ConcernRaad en directeur CSA.

Inhoudelijk zullen het veelal opdrachten zijn van een strategisch (bestuurlijk), complex niveau en met een multidisciplinair karakter over de domeinen onderwijs, onderzoek, valorisatie en bedrijfsvoering heen.

Je adviseert de RvB gevraagd en ongevraagd over actuele thema’s op het gebied van de brede instellingsstrategie. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgen en analyseren van nieuwe nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek, het leiden van, veelal multidisciplinaire, projectgroepen en vertegenwoordiging van WUR richting onze relaties in het onderwijs-

en onderzoeksdomein zoals de het ministerie van OC&W en organisaties als VSNU en 4TU. Je legt verantwoording af aan de Directeur CSA.

Wij vragen

Wij zijn op zoek zijn naar een ervaren professional :

 • met een afgeronde academische opleiding,
 • die beschikt over meerjarige relevante werkervaring in strategie- en beleidsontwikkeling in het hoger onderwijs en onderzoek met een bijbehorend netwerk.
 • Gezien de professionele achtergronden van het huidige team is ruime ervaring in onderwijsbeleid en strategie een pre,

 • die beschikt over ruime kennis van en ervaring met de (inter)nationale ontwikkelingen in het hoger onderwijs en het succesvol vertalen daarvan in strategie en beleid,
 • die ervaring heeft in het leiden van complexe multidisciplinaire projecten,
 • die analytisch sterk is en in staat is om snel verbanden te leggen op basis van complexe informatie,
 • die kan opereren in een bestuurlijk complexe organisatorische context en beschikt over flexibiliteit, veerkracht en doorzettingsvermogen,
 • die proactief, resultaatgericht, gericht op samenwerking is en breed inzetbaar is en overtuigingskracht heeft,
 • die een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen heeft
 • die beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden (Nederlands en Engels).
 • Wij bieden :

 • arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Stichting Wageningen Research,
 • een arbeidsovereenkomst voor een jaar met een omvang van 0,8 -1.0 fte met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en volledige functie- uitoefening,
 • proeftijd : 1 maand,
 • de functie is ingedeeld in het HAY-functieprofiel Beleidsmedewerker 2 (schaal 12),
 • salaris tot maximaal € 5608,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (schaal 12). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring,
 • een prettige en dynamische werkomgeving.
 • Interesse?

  Voor aanvullende informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Ron Mazier, directeur CSA, tel. 0317-489906, e-mail .

  Solliciteren :

  Belangstellende voor deze vacature kunnen brief en CV opsturen tot 17 december 2018 via de sollicitatiekoppeling bij deze site.

  Wij zijn

  De missie van Wageningen University & Research is To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

  Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein.

  De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

  Corporate Strategy & Accounts

  Bij de directie Corporate Strategy & Accounts is de kennis en expertise gebundeld voor het ontwikkelen van de WUR-brede strategie en de vertaling ervan in beleid voor onderwijs en onderzoek ,nationaal en internationaal.

  Binnen de afdeling is kennis over strategie en beleid samengebracht met kennis over internationale ontwikkelingen en partners.

  Wij volgen actief de externe ontwikkelingen op deze domeinen ( permanente omgevingsanalyse’) en vertalen deze naar adviezen voor RvB, kenniseenheden en stafafdelingen over koerswijzigingen, nieuw beleid, partnerselectie en agendasetting en beïnvloeding.

  Daarnaast is CSA verantwoordelijk voor het (ondersteunen

  Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier