Bouwcoordinator
Feadship
Aalsmeer
3 dagen geleden

Vacature in het kort

Ben jij de verbinder in het proces om de projectplanning te realiseren? En kan jij met je technische kennis een sparringpartner zijn voor de voormannen die betrokken zijn bij de bouw van het jacht? Lees dan snel verder.

Over de functie

Ruim 1800 vakmensen werken in Nederland aan superjachten onder de merknaam Feadship : een naam met wereldallure! Elk jacht is custom built, geheel naar de wens van de klant.

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten en levert vakmanschap. De bouw van een Feadship duurt gemiddeld drie tot vier jaar.

De Vlijt is als nieuwste telg binnen Feadship een organisatie die ook wel de brenger van nieuwe cultuur’ wordt genoemd; energiek, veranderingsgezind, wendbaar, perfectionistisch, gericht op de mens met passie.

 • Zowel in zijn of haar vak maar zeker ook als mens in de samenwerking met alle Feadship bedrijven. Onze pay off is niet voor niks;
 • People, Passion, Perfection’.

  Als Bouwcoördinator

  In de functie van Bouwcoördinator ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectplanning voor de toegewezen bouwnummer(s).

  Je bent in staat om belanghebbenden in het gehele proces met elkaar te verbinden. Zo begeleid, controleer en stem je afspraken af met de verschillende productie- en engineering afdelingen, zusterbedrijven en onderaannemers.

  Met jouw technische kennis ben jij een sparringpartner voor de Voormannen van de verschillende disciplines en houd je toezicht op de veiligheid aan boord.

  Je houdt nauw contact met de Projectplanner omtrent de voortgang van de planning en knelpunten hierin.

  Wij vragen

  Uiteraard zijn we opzoek naar een vakspecialist. Wat ons betref staat dat los van het aantal jaar ervaring maar heb je passie voor je vak.

  Wil je dus succesvol zijn in dit team dan herken je je in het volgende :

 • Zelfstandig : je bent altijd bezig met je eigen klus en daarnaast ben je onderdeel van het vakkrachten netwerk met collega’s in allerlei disciplines.
 • Flexibel : red je je op iedere Feadship locatie, elke klus is in een ander team, zo leer je in korte tijd Feadship pas echt kennen.
 • Positief : je bent een graag geziene gast in ieder team; de collega’s vragen speciaal naar jou in die ene klus.
 • Het Vakkrachtenteam van De Vlijt bestaat op dit moment 15 mensen en werken op alle Feadship locaties in veel verschillende disciplines.

  Wij bieden

  De Vlijt is een eigen bedrijf dat onderdeel uitmaakt van Feadship. De Vlijt draagt zorg voor de flexibele en duurzame inzetbaarheid van Feadship collega’s, uitzendkrachten en dus ook het eigen Vakkrachten Team.

  Werken voor de Vlijt betekent een kijkje in de keuken kunnen nemen op diverse Feadship locaties, maar wel de zekerheid van een vaste werkgever.

  Je komt te werken in een bedrijf met een cultuur waar je je direct welkom voelt en waar iedereen bereid is om je te helpen.

  Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk.

  Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.

 • Een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw;
 • Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, je hebt toegang tot de Feadship Academie waar je kunt deelnemen aan opleidingen en trainingen;
 • Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Elke jacht is custom made en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van trots.

  En ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Misschien nog wel het belangrijkste dat we je kunnen bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier