Vulploegmedewerker Bijbaan
Coop Supermarkten
OOSTERHOUT, NL
1 dag geleden

Vulploegmedewerker Bijbaan

Ben jij op zoek naar een bijbaan en tussen 3-12 uur beschikbaar? Houdt je van afwisseling? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zoekt Coop jou!

Als vulploegmedewerker ben jij inzetbaar op alle afdelingen. Je helpt met het verwerken van de vracht en kunt worden ingezet als kassamedewerker.

Je werkt in de avonduren en / of in het weekend. Je bent een vriendelijk en enthousiast aanspreekpunt en beantwoord vragen.

Elke dag een nóg betere winkel voor onze klanten : daar ga jij voor!

Jij :

 • Wilt graag in een supermarkt werken
 • Bent leergierig en enthousiast
 • Bent klantvriendelijk en flexibel
 • Hecht veel waarde aan details
 • Kunt goed samenwerken
 • Hebt een representatieve uitstraling
 • Wij bieden jou :

  Coop zorgt goed voor haar medewerkers. We bieden jou een leuke parttime baan (3-12 uur per week) met een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

  Maar ook : een goede werksfeer en enthousiaste collega’s. Werken moet tenslotte ook leuk zijn. Iedere dag is anders in onze winkels.

  Dat betekent veel afwisseling én uitdaging. Bovendien profiteer je van onze trainingsmogelijkheden om nog beter te worden in je werk.

  Zie jij een baan als vulploegmedewerker wel zitten? Reageer dan direct.

  Coop is een bijzondere werkgever

  Coop is een afkorting van 'coöperatie', wat samenwerking’ betekent. Teamwork vinden wij heel belangrijk. Bij Coop ervaar je dagelijks dat je bij een club hoort.

  Werken in onze supermarkten betekent een gezellige sfeer, veel afwisseling, veel contact met klanten en een plezierige omgang met collega's.

  Werken bij Coop is iedere dag anders, maar ook iedere dag hartstikke leuk! Onze meer dan 8.000 medewerkers werken samen aan één doel : topwinkels waar klanten met veel plezier hun boodschappen doen.

  Dit doen zij in een van onze ruim 300 supermarkten, in de twee distributiecentra of op ons servicekantoor in Velp.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier