Verzorgende IG/ Verpleegkundige gehandicaptenzorg
's Heeren Loo
's-Gravenhage, NL
20 uur geleden

Waar ga je werken?

Het Westerhonk in Monster biedt aan ruim 550 mensen met een verstandelijke beperking een prachtige, groene, veilige en beschermde omgeving om te wonen, werken, leren en recreëren.

Voor deze mensen is Het Westerhonk hun thuis en de wereld waarin zij leven. Ze hebben hier hun huis, hun werk en besteden hier hun vrije tijd.

Daardoor zie en ontmoet je tijdens je bezoek aan Het Westerhonk mensen met een verstandelijke beperking; tijdens je wandeling over het zorgpark, wanneer je iets koopt of een leuke activiteit doet bij een van de dagbestedingen.

Meestal vergezeld door professionele begeleiding of lopend of fietsend naar huis, werk of vrienden. Ze ontmoeten je, vanzelfsprekend, graag door een hand te geven of even te zwaaien.

Hun manier om je welkom te heten in hun omgeving. Zo maken we een ontmoeting en verbinding mogelijk tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking.

Wie ga je helpen?

Mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) kunnen niet altijd zeggen wat ze willen zeggen en uitleggen hoe ze zich voelen.

Of bij jou aangeven dat ze pijn hebben bijvoorbeeld. Jij begrijpt dit en je past jouw manier van begeleiden hierop aan. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie.

En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.

Hoe ga je helpen?

Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en ondersteuning aan EMB cliënten. De meeste cliënten zijn rolstoelgebonden en zijn voor de zorg volledig afhankelijk van jou.

Hierbij voer je gedurende de dag verpleegtechnische handelingen uit. Je ondersteunt de cliënten in hun diverse zorgvragen, die veelal gericht zijn op een prettige en zinvolle dag.

Hierbij geef je gedurende de dag zorg op maat, omdat jij aan de cliënt ziet wat hij of zij vandaag wel of niet aan kan.

Dit bieden wij

 • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast.
 • Een fijne werkomgeving op onze EMB locaties op woonzorgpark Het Westerhonk.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december en vakantietoeslag 8% in mei.
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen (voor meer informatie zie de CAO gehandicaptenzorg)
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1.861,- en maximaal € 2.902,- (FWG 35 of 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Dit ben jij

 • Je hebt de opleiding verzorgende-IG of verpleegkundige afgerond.
 • Je vindt het een uitdaging om op meerder woonlocaties te werken. Jouw kennis en ervaring kunnen we breed inzetten!
 • Je bent bereid ook onregelmatig te werken waaronder avond- en weekenddiensten.
 • Door jouw observerend vermogen, zie je de vraag van de cliënt, zonder dat deze wordt uitgesproken.
 • Je kunt gemakkelijk inspelen op de verschillende individuele zorg- en begeleidingsvragen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier