Vrijenban Zuidbroek zoekt mallenmaker/ timmerman
Betonfabriek Vrijenban
Delft, NL
5 dagen geleden

Als mallenmaker / timmerman ben je een belangrijke schakel bij specifieke opdrachten. Je houdt je bezig met het maken van nieuwe houten mallen t.

b.v. het storten van betonelementen en het ombouwen van houten mallen.

In onze betonfabriek te Zuidbroek richten we ons op maatwerk. Met onze prefab betonelementen bouwen we aan de toekomst van Nederland en de regio.

Vrijenban groeit en investeert op diverse manieren in het bedrijf en in haar personeel. Wij hechten veel waarde aan collegialiteit, zelfstandigheid en punctualiteit.

Bij ons werk je in een prettige en professionele werkomgeving.

Op termijn gaat één van onze goede krachten met pensioen. Vooruitkijkend willen we nu alvast de vacature vervullen. Jij brengt iets mee wat wij kunnen aanvullen met begeleiding.

Kun je bewijzen dat je een goede mallenmaker / timmerman bent of word? . Je hebt de vrijheid om met technisch inzicht, tekening lezen en je creativiteit een passende mal te maken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier