SAP Test DevOps Consultant
CGI
Randstad, Netherlands
6 dagen geleden

Position Description

Wil jij unieke SAP Test oplossingen bedenken, ontwerpen en implementeren die een directe impact hebben op de bedrijfsvoering van onze klanten?

Heb jij ervaring met de laatste en modernste tools van (SAP) Test Automation in een agile omgeving?

Wat ga je doen?

CGI zoekt een all-round en senior SAP Test DevOps consultant met ruime ervaring in het opzetten van test automation frameworks binnen een SAP CI / CD omgeving.

De SAP Test consultant werkt met verschillende technologieën en ontwerpt en implementeert test automation oplossingen binnen SAP.

Hij gebruikt daarbij functionele UI, API en unit testing. Je draagt bij aan het opzetten van test automation best practices en het coachen en training van test engineers en speelt een active rol binnen de SAP Practice.

Als een senior SAP Test DevOps consultant ben je creatief in het spotten van opportunities en nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor zowel de klant als CGI.

Coaching, training and kennisdeling van de mensen om je heen is jou niet vreemd. Je hebt een sterke interesse in nieuwe technologieën en concepten zoals S / 4HANA.

Mijn rol als SAP consultant biedt mij een groot netwerk van programmeurs tot project managers. Ik test de nieuwste SAP technologieën bijvoorbeeld SAP BRIM op een S4HANA platform, integratie met SAP Fiori apps en gehele non-SAP omgevingen.

Van traditionele test opdrachten tot en met het geautomatiseerd testen van API’s. Mogelijkheden te over maar vooral diversiteit en plezier in je werkomgeving."

 • Roy Geerling SAP Consultant-
 • Wat breng je mee?

  Je hebt een echte Can Do’ mentaliteit and je bent constant op zoek naar verbeterpunten. Je combineert een sterke technische achtergrond met functionele kennis en stevige en heldere communicatie.

  Je adviseert (niet-technische) stakeholders, je daagt (meer seniore) collega’s en klanten uit en je houdt je rug recht in moeilijke discussies en vraagstukken. Daarnaast heb / ben je :

 • Bachelor / HBO diploma (minimum)
 • Minimum 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Aantoonbare ervaring met SAP Testen en Test methoden, met nadruk op Test Automation (Tosca, Ranorex, Worksoft or TestComplete)
 • Functionele kennis en ervaring met het testen van SAP modules als FS-PM, FS-CD, FS-CM. Hands-on als functionele consultant is een pré
 • API test ervaring
 • Agile getraind en ervaren, bekend met het werken in DevOps team en het werken binnen sprints
 • Sterke motivatie en interesse in innovatie en andere SAP gebieden zoals S / 4HANA, SAP Fiori, SAP Solution Manager, CHARM
 • Ervaring binnen de Financiële Markt (banking en / of verzekeringen) is een pré
 • Ons aanbod?

  De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen De ERP (SAP) Practice van CGI met ruim 3200 SAP professionals in meer dan 15 landen , waarvan 100 SAP professionals in Nederland zijn verenigd.

  Zij wisselen kennis uit, ontwikkelen nieuwe ideeën en toepassingen en kennen elkaars sterke punten.

  Wij willen het beste uit jou halen!

  Are you ready to Be part of our story?"

  Waar kom je terecht?

  CGI is één van de 5 grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. Onze mensen houden Nederland draaiende.

  We zitten dicht bij onze klanten in verschillende regio’s in Nederland. Je komt in een jong en internationaal team terecht, waar de voertaal Nederlands en Engels is.

  Onze klanten behoren tot de top van Nederland en lopen voorop in hun Digital Transformation. CGI adviseert en helpt daarbij.

  SAP en S / 4HANA is door CGI Global benoemd tot een van vijf strategische speerpunten wereldwijd.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Voor meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Robert de Zeeuw (Director Consulting Services) via (06) 2291 5947 of via robert.de.zeeuw cgi.com.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via recruitment.nl cgi.com.

  Meer weten over onze projecten binnen financiële instellingen Lees hier meer over op

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier