(Junior) ontwikkelaar/software-engineer
Werkenbijdeoverheid.nl
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie omschrijving Vanuit Amsterdam versterk jij de afdeling Organisatie- en Personeelsplanning van het Dienstencentrum Personeelslogistiek.

Voor jou hebben Excel en Access geen geheimen. Jij zet je als (junior) ontwikkelaar / software-engineer in voor een verdere professionalisering van een belangrijk onderdeel binnen het ministerie van Defensie.

Als ontwikkelaar / software-engineer richt je je volledig op het onderhouden en verbeteren van onze planningsmodellen. Je werkt weliswaar in een klein team, maar je werkt niet altijd sámen.

Gelukkig kun jij klussen uitstekend zelfstandig oppakken. Zie of denk jij dat er zaken beter kunnen? Dan houd jij je ideeën niet voor jezelf, maar doe je verbetervoorstellen.

Ook de gebruikers van de applicaties hebben daarover soms zo hun gedachten. Jij staat dan ook open voor hun verandervoorstellen.

In overleg met de gebruikers weet je altijd oplossingen te vinden. Functie-eisen Je hebt gevorderde kennis van of ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van applicaties via Excel en Access.

Je bent bekend met Power Query. Je hebt bij voorkeur kennis van (het onderdeel P&O van) de defensieorganisatie en van personeelssystemen als PeopleSoft en Cognos.

Je weet functionele behoeftes van gebruikers te vertalen naar de applicaties. Je werkt nauwkeurig en klantgericht. Je werkt goed in teamverband, maar kunt ook zelfstandig prima een klus klaren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier