Netwerkbeheerspecialist Management en Monitoring Center
Politie
Driebergen-Rijsenburg
1 dag geleden

Wil jij op zoek gaan naar mogelijkheden om de kwaliteit van de dienstverlening aan de collega's in de meldkamer, op straat en de burger te verbeteren?

Word dan netwerkbeheerspecialist van het Meldkamer Diensten Centrum en zorg ervoor dat alle collega's hun werk 24 / 7 optimaal en continu kunnen blijven uitvoeren.

Wat ga je doen?

De netwerkbeheerspecialist Management & Monitoring Center (MMC) houdt de Meldkamer Diensten Centrum (MDC) diensten operationeel door deze te monitoren en (dreigende) storingen te voorkomen of te verhelpen.

Je zorgt ervoor dat gebruikers optimaal en continu gebruik kunnen maken van deze diensten bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Daarnaast is de netwerkbeheerspecialist verantwoordelijk voor het service support richting gebruikers. De aandachtsgebieden van de netwerkbeheerspecialist zijn : netwerk-

en systeembeheer en de servicedesk op het gebied van gebruikersondersteuning (service support).

Je analyseert de uitvoering van technische werkzaamheden en adviseert over verbeteringen. Maar ook initieer en implementeer je vastgestelde verbeteringen.

Vervolgens evalueer je de resultaten hiervan. Waar nodig adviseer je over bijsturing in het proces. Daarnaast stel je plannen van aanpak op en stel je netwerken samen voor gezamenlijke aanpak van technische werkzaamheden.

Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren maak je afspraken en zorg je ervoor dat iedereen zich daaraan houdt. Je zorgt ervoor dat collega's zich kunnen ontwikkelen en beoordeelt als mentor de expertise van collega's.

Als netwerkbeheerspecialist zie je toe op de naleving van beveiligingsvoorschriften, -richtlijnen, -procedures en - protocollen op en rond de werkplek.

Het kan gebeuren dat je in bepaalde gevallen shitftleader wordt. Jij bent dan de eerst verantwoordelijke tijdens het operationeel beheer in het MMC tijdens de dienst.

De taken van de netwerkbeheerspecialist worden in 24-uurs ploegendienst uitgevoerd.

Waar ga je werken?

Team Operatiën van het MDC zorgt centraal en decentraal voor de operationele inzetbaarheid van de MDC-diensten (niet limitatief C2000, GMS en 112 infrastructuren) en ziet er op toe dat de kwaliteit van de geboden producten van voldoende niveau is (samengevat : 7 x 24 uur incident / problem management, functieherstel en Quality of Service).

Het team omvat de onderdelen :

 • Operationeel Proces Management, waarin het procesmanagement van de operationele ITIL-processen wordt gevoerd en deze processen ook inhoudelijk worden gestuurd en bewaakt;
 • Decentraal Beheer & Ondersteuning, waarin onderhoud en functieherstel aan het geografisch gespreide C2000-communicatiesysteem en de meldkamersystemen preventief en correctief wordt uitgevoerd en begeleid;
 • Management & Monitoring Center (MMC), waarin 24 / 7 de MDC-diensten worden bewaakt en bestuurd, de call intake plaatsvindt van alle incidenten, wijzigingen en serviceverzoeken die gerelateerd zijn aan de MDC-
 • dienstverlening en de regie gevoerd wordt op het functieherstel van de MDC-dienstverlening.

  Wie ben jij?

  Je kunt problemen in de systemen tijdig signaleren en legt verbanden tussen gegevens. Uiteraard stel je hoge eisen aan de kwaliteit van het werk, heb je oog voor het groepsbelang en draag je actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat van het team.

  Je weet altijd het overzicht te houden. Ook ben je klantgericht en kun je goed overtuigen en adviseren. Je krijgt energie van het oplossen van problemen en bent communicatief vaardig.

  Je bent ordelijk, accuraat en in staat om systematisch te werken. Omdat de meldkamer 24 / 7 operationeel is, verwachten wij dat je ook buiten kantoortijden wil werken en waar nodig meedraait in piketdiensten.

  Verder vragen we van jou :

 • een mbo 4-diploma, bij voorkeur op basis van ICT of Informatica;
 • ervaring als systeem-, netwerk- of functioneelbeheerder;
 • inzicht in ICT-diensten zoals VMware, VDI, Citrix ITIL, BiSL, MCSE of Prince2;
 • bij voorkeur kennis van meldkamersystemen (C2000, 112, GMS, GIS);
 • Wat wij bieden

  De standplaats is Driebergen. Het betreft een functie voor 36 uur per week. We hebben ruimte voor 1 fte.

  Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een vaste aanstelling, waarbij een proeftijd van 1 jaar van toepassing is.

  Verder kun je het volgende van ons verwachten :

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.374,- en maximaal € 3.933,- (schaal 9 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info oververlof, regelingen en mogelijkheden).
 • De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker techniek D, werkterrein informatie- en communicatietechnologie (techniek).

  Interesse?

  Solliciteer uiterlijk 6 november 2018 via de sollicitatiebutton.

  Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
 • Zonder IT’ers zijn we nergens. Ben jij expert in IT? Lees alles over data science, legaal hacken, cybersecurity en meer op http : / / it.kombijdepolitie.nl /
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
 • LIPOST#MONSTER

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier