Project Engineer E
Teqoia
Den bosch, Nederland
11 dagen geleden

Ben je een organisatietalent en vind je het leuk om alles tot in de puntjes te plannen? Vanwege uitbreiding van het team in Den Bosch zijn zij op zoek naar een besluitvaardige Project Engineer E.

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;Je hebt een afgeronde opleiding richting MBO / HBO Elektrotechniek (Bijvoorbeeld HIT);
 • Je hebt enkele jaren relevante ervaring of bent toe aan een volgende stap in je carriere;Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met BIM / Revit;Je bent bereidt om te reizen binnen eigen land.In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia;
 • een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

  Wat heeft Teqoia te bieden?Werken binnen een Informele werksfeer;Een aantrekkelijk salaris, salarisindicatie Bruto per maand € 3000,-

 • € 4200,- afhankelijk van ervaring en opleiding; Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;Pensioenregeling;Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot een auto van de zaak; Begeleiding en carrière advies; Opleidingsmogelijkheden. Als Projectengineer-E ben je tot aan de uitvoering van het project verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding binnen het team.

  Budgetbewaking, bepalen van het teambeleid, bijwonen van projectvoortgangsbesprekingen en het houden van periodieke projectmeetings behoren onder andere tot jouw verantwoordelijkheden.

  Je ziet er daarnaast op toe dat alle werkvoorschriften worden nageleefd. Met jouw leidinggevende capaciteiten en doorzettingsvermogen weet je jouw collega’s te coachen en enthousiasmeren.

  Wanneer het project overgaat van werkvoorbereiding naar uitvoering, draagt de Project Engineer zijn werk over aan de Montage Inspecteur.

  Als Project Engineer blijf je gedurende het gehele project de contactpersoon van de opdrachtgever en andere belanghebbende partijen.

  Mede dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden zorg je voor een soepele en juiste overdacht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier