Shop medewerker
Technische Unie
Amsterdam, Netherlands
10 dagen geleden

Je baan

In ons servicecentrum (winkel) is het een komen en gaan van onze klanten. Ze halen hun bestelde artikelen op of komen langs om producten te kopen die ze nodig hebben voor hun klus.

En jij kunt ze daarbij helpen!

Jij bent de vraagbaak die onze klanten helpt bij hun keuze van materialen. Je adviseert over onze elektrotechnische, sanitaire en verwarmingsproducten.

Uiteraard reken je de producten ook af. Verder zoek je productinformatie op via internet of in het digitale documentatiecentrum.

En ruim je de binnengekomen goederen op in de juiste stelling.

Lees de blog van onze collega en bekijk deze korte film om een indruk te krijgen van een servicecentrum (onze shop).

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden , zoals 25 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Een afwisselende functie (fulltime) van maandag t / m vrijdag met wisselende aanvangswerktijden tussen 6.30 uur en 8.30 uur, én we zijn op zaterdag open.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings - en doorgroeimogelijkheden .

Je profiel

Je hebt mbo werk- en denkniveau, bent commercieel ingesteld en hebt kennis op het gebied van sanitair en / of verwarming en / of elektrotechniek.

Je vindt het leuk om klanten te helpen en kunt goed samenwerken in klein team.

Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier