Kapper - Nijmegen
StarOfService
Nijmegen, Gelderland, Netherlands
14 uur geleden

Ben jij een vakkundige kapper?

Wil jij je eigen baas zijn of wat extra inkomen bijverdienen? Je weet wat je kan, maar je staat steeds voor de terugkerende uitdaging om klanten te vinden?

Je hebt gewoon een makkelijke manier nodig om reclame te maken voor jouw services en nieuwe klanten te vinden?

Wij zijn StarOfService - het online antwoord op deze vragen. Wij zijn een betrouwbare globale marktplaats waar mensen de beste lokale dienstverleners kunnen ontdekken en inhuren.

Ons doel is om iedereen toegang te bieden tot professionele services en bedrijven van lokale dienstverleners, zoals jij, te ondersteunen en te laten groeien.

In de snel veranderende arbeidsmarket van vandaag verandert de vraag van fulltime werk naar een meer flexibele, freelance aanpak.

Het uitbesteden van werk naar lokale dienstverleners, zoals jij, is de toekomst van de arbeidsmarkt.

Op ons platform zoeken iedere dag duizenden nieuwe klanten naar de beste lokale dienstverleners, en vandaag kan jij ook lid worden.

Laat ons voor jouw online marketing zorgen, zodat jij je kan richten op jouw talenten : kwalitatief hoogwaardige services verlenen aan jouw klanten.

Profiteer vandaag van de toekomst! Word lid van StarOfService, en maak deel uit van onze wereldwijde beweging om toegang tot professionele services makkelijker te maken, in slechts 4 stappen :

1. Meld je gratis aan

2. Ontvang verzoeken van klanten die op zoek zijn naar jouw service, in jouw omgeving.

4. Word ingehuurd

Makkelijk, Praktisch & Efficiënt. StarOfSerice : de servicemarktplaats van de toekomst!

Meld je vandaag nog aan op :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier