Ervaren receptionistregio Purmerend & Amsterdam
Flexibility
Amsterdam
7 dagen geleden

Als Service Adviseur ben je de spil van ons bedrijf. Je schakelt tussen de klanten en de werkplaats. Het draait in deze functie primair om de klant.

Je luistert naar de wensen van de klant en checkt de informatie van de auto. Je adviseert klanten over onderhoud en reparaties .

Als een ware gastheer / gastvrouw ontvang en behandel je de klanten. Naast het klantcontact maak je ook werkorders voor de werkplaats en zorg je voor een efficiënte werkplaatsplanning.

Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt gedaan. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud is uitgevoerd.

Tenslotte licht je de factuur toe als de klant zijn of haar auto komt ophalen. Je wordt blij van tevreden klanten.

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar een receptionist die toe is aan de volgende stap in zijn carrière. Je bent een commercieel talent met een service-

en resultaatgerichte instelling, die streeft naar een goede relatie met zijn klant. Je bent in het bezit van ten minste :

een afgeronde commerciële opleiding op tenminste mbo-niveau (bij voorkeur autotechniek)

aanname en planning van de werkopdracht

klanten proactief benaderen voor het maken van een werkplaatsafspraak.

 • een commerciële instelling met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid;
 • je bent woonachtig in de omgeving van Purmerend / Amsterdam

  ervaring met autoline is een pré

  Wat bieden wij

  Een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je boven marktconform salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding.

  Maar we vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die

  ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur.

  Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het

  uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

  Interesse ?

  Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je c.v. met motivatie naar lelystad flexibility.nl t.a.v.

  Roberto Ordas bij vragen kun je telefonisch contact opnemen onder nummer 06-41787165

  Flexibility Flevoland is hét uitzendbureau op het gebied van werving en selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie in de automotive branche op landelijk niveau.

  Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich

  onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt Flexibility Flevoland optimale ondersteuning van een nieuwe loopbaanstap.

  Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier