Psychiater Poli Volwassenen
Spijtenburg Werving & Advies B.V.
Schiedam, NL
1 dag geleden

Binnen het multidisciplinaire team ben je regiebehandelaar. Je ziet de cliënten en volgt de zorg op hoofdlijnen. Op basis van Shared Decision Making stel je samen met de patiënt en de medebehandelaar het behandelplan vast.

Aanpassingen hierop of aanvullende diagnostiek gebeurt na afstemming met jou. Je ziet toe op de kwaliteit en stimuleert de teamleden tot eigenaarschap op het gebied van cliënttevredenheid en kwaliteit.

Participatie in onderwijsactiviteiten en het superviseren van opleidingen maken je baan nog veelzijdiger.

Je innovatieve kant kun je kwijt in de opzet van nieuwe poli's waarbij je actief de samenwerking opzoekt met andere medische specialismen, denk bijv. een POP poli.

De functie is uit te voeren in combinatie met het MBT SA, doelgroep volwassenen ambulant, stemming / angst / persoonlijkheidsproblematiek, ook crisisgevoelig en reeds lang in behandeling.

Dit is een vervolgtraject op de poliklinische behandeling.

Functieeisen

 • Je bent een BIG geregistreerd psychiater.
 • Als collega ben je een goede teamspeler en inspireer je de (mede)behandelaren zodat de cliënten optimale zorg krijgen.
 • Samenwerking met andere disciplines in de ziekenhuisomgeving spreekt je aan.
 • Flexibiliteit, humor, efficiënt kunnen werken en open staan voor verandering en ontwikkeling zijn belangrijke eigenschappen.
 • Bedrijfsomschrijving

  Je komt te werken in een gedreven en vakkundig multidisciplinair poliklinisch behandelteam voor een diverse patiëntenpopulatie in een aantrekkelijk, modern en goed bereikbaar streekziekenhuis.

  In de consultatieve dienst zie je patiënten met comorbide somatische en psychiatrische klachten. Het brede werkveld garandeert een interessante en veelzijdige baan.

  Eigen inbreng wordt toegejuicht. Initiatief en innovatie vinden een warm onthaal.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een functie voor 4 x 9 uur voor de duur van 6 maanden. Indien je minder uren beschikbaar hebt verzoeken wij je toch te reageren.

  Tarief in onderling overleg overeen te komen.

  Procedure :

  Het betreft een functie voor 4 x 9 uur voor de duur van 6 maanden. Indien je minder uren beschikbaar hebt verzoeken wij je toch te reageren.

  Tarief in onderling overleg overeen te komen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier