HULPMONTEUR ELEKTRISCHE INSTALLATIES (DORDRECHT)
Aditech
Dordrecht, NL
2 dagen geleden

In de regio Zuid-Holland (Drechtsteden) zijn we op zoek naar hulpmonteurs elektro. Wat wordt er nou van je verwacht in deze rol?

Jij bent verantwoordelijk voor het assisteren van de zelfstandige monteur; zo ga jij bijdragen aan het monteren, uitbreiden en repareren van elektrotechnische installaties en / of apparatuur.

Het hangen van kabelgoten en het trekken van draden is voor jou bekend terrein! Afhankelijk van je eigen ervaringen kun jij uiteindelijk ook breder ingezet worden.

Jij werkt nauwkeurig samen met een ervaren 1e elektromonteur en samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle elektrische installaties.

Functie-eisen :

 • Jij leert voor Monteur Elektrische Installaties of hebt je diploma hiervan al op zak;
 • Jij hebt de wens om door te groeien als 1e monteur, jij wilt doorgroeien en niet blijven hangen;
 • Jij beschikt bij voorkeur over rijbewijs B en een eigen auto is een pré. Uiteraard mag je ook op de motor tussen de eventuele files door!
 • Bedrijfsomschrijving :

  WINNAARS. Dat zijn de mensen die werken bij Aditech. Wat de uitdaging ook is. Wat voor specialist een opdrachtgever ook zoekt.

  Wat voor werk je ook zoekt. Aditech heeft werk voor winnaars. En werkt met winnaars. Altijd.Wordt jij enthousiast over het bovenstaande?

  Solliciteer dan op deze vacature assistent monteur!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier