Verzorgende IG kleinschalig wonen PG
Recruitnow
Alkmaar, Nederland
14 dagen geleden

Over de functie Ben jij een Verzorgende IG met mensenkennis en het talent om de behoefte van de cliënt goed in te schatten?

Solliciteer dan snel op deze functie.Als Verzorgende IG ben je actief in zowel de dagelijkse zorg als de begeleiding en dag invulling van de cliënten.

Tevens onderhoud je nauw contact met de familie en mantelzorgers van de cliënt. Je bent zowel een teamplayer als een zelfstandig werker en voert alle voorkomende verpleegtechnische handelingen uit.

Ook zorg je voor de ADL en stel je het zorgleefplan op. Je bent een positief en actief persoon die graag een steentje bijdraagt en ervoor zorgt dat de bewoners op een respectvolle en prettige manier hun leven kunnen voortzetten.

Verder is het belangrijk dat je kijkt naar de mogelijkheden van de bewoner en die van jezelf. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan zowel feedback geven als ontvangen.

Je hebt een enthousiaste, respectvolle en stimulerende werkhouding die je over kan brengen naar je collega’s. Kortom, een mooie functie voor een enthousiaste Verzorgende IG.

Functie eisen Diploma Verzorgende IGFlexibel inzetbaar voor dienstenErvaring of affiniteit met de ouderenzorgIn bezit van rijbewijs BBekwaam met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingenWat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Over het bedrijf

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier