Junior Systeembeheerder
Flexibility
Oosterhout (NB)
6 dagen geleden

Systeembeheerder (junior), locatie Oosterhout.

Ben jij die flexibele duizendpoot die ons team komt versterken? Wil jij dat geen dag hetzelfde is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever is een klantgerichte dienstverlener op het gebied van automatiserings-vraagstukken, van advies, implementatie tot aan beheer en ontwikkeling.

De focus ligt op het installeren en beheren van nieuwe en bestaande computernetwerken. Dit wordt gedaan bij een grote variëteit aan klanten (grote internationale bedrijven, huisartsen, apothekers, productiebedrijven).

De klant centraal en er wordt veel aandacht besteedt persoonlijk contact met de klant. De klant wordt ook remote-beheer aangeboden, maar normaliter ben je bij de klant op locatie werkzaam.

Het doel is om de klant op automatiseringsgebied zoveel mogelijk uit handen te nemen . Dit alles betekent dat de werkzaamheden zeer uiteenlopend zijn.

Dit wordt gedaan met een klein team. Het vertrouwen naar elkaar toe is zeer belangrijk, wij proberen dan ook alles met elkaar af te stemmen en door te nemen.

Jouw profiel

Werken met plezier vinden wij belangrijk. We zoeken daarom iemand die goed in het team past.

Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt klanten goed uitleggen wat het eventuele probleem is en welke stappen je gaat ondernemen.

Je hebt, na je studie, minimaal 1 jaar relevante werkervaring opgedaan.

Je verdiept je graag in nieuwe technologieën en / of pakketten. Kennis van computers en netwerken is uiteraard een must.

Microsoft netwerken (Windows, 7, 10, Windows 2012, 2016, Vmware ESXi en Exchange) kennen geen geheimen voor jou. Kennis van draadloze netwerken, IP telefonie en firewalls is een mooie aanvulling.

Tevens beschik je over goede kennis van de Engelse taal en woon je binnen een straal van 20 km van Oosterhout (NB).

Wat bieden wij

Voldoe je aan het functieprofiell? Mail dan je CV naar : oosterhout flexibility.nl, Heleen de Groot, 06-1776 09 23

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier