Medewerker nachtdienst
Bartiméus
Doorn en Zeist, Netherlands
23 dagen geleden

Locatie : Doorn en Zeist

Uren per week : 24 - uur per week

Contract :

Bartiméus is een organisatie die zich specifiek richt op mensen met een visuele beperking en eventueel bijkomende problematiek.

In 100 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een landelijk werkende expertise organisatie die deze mensen ondersteunt om het leven te leven zoals zij dat willen.

Dagelijks werken zo’n 1500 enthousiaste en deskundige medewerkers en ruim 900 vrijwilligers samen aan een zo goed mogelijk antwoord op de vragen van onze cliënten.

Bartiméus heeft een strategische koers geformuleerd waarbij wij diensten willen verlenen aan 300.000 mensen die blind of slechtziend zijn en hun verwanten.

Om de huidige kennis en kunde niet alleen naar onze huidige cliënten te brengen maar ook naar de nieuwe doelgroep zal er het nodige veranderen in onze organisatie.

Algemene informatie

Het discipline nachtzorg heeft als uitgangspunt om door middel van het domotica zorgsysteem de voorwaarden voor een goede nachtrust te creëren en de noodzakelijke zorg en begeleiding te kunnen bieden aan cliënten.

Op afroep en volgens afspraak wordt ondersteuning geboden aan uiteenlopende zorgvragen. Er wonen binnen Bartiméus cliënten met complexe problematiek, waardoor je als nachtzorgmedewerker all-

round moet zijn en stevig in je schoenen moet staan.

Functieomschrijving

De nachtzorgmedewerker houdt zich bezig met het ondersteunen, begeleiden en verzorgen van cliënten. De medewerker nachtdienst werkt van 22.30 tot 7.15 uur.

Wat verwachten wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met een positieve werkhouding en een relevante opleiding op minimaal MBO 3 zorg niveau.

Tevens is het wenselijk om computervaardigheden te bezitten.

Wij vragen onze medewerkers om de christelijke identiteit van Bartiméus te respecteren.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun jij verwachten? Een afwisselende werkomgeving in een groot en deskundig team.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg en het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Het salaris is ingeschaald volgens FWG 3.0, functiegroep 30.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier