Assistent Filiaalmanager filiaal Sassenheim
Scapino
Sassenheim, NL
7 dagen geleden

Wat ga je doen als Assistent Filiaalmanag er?

Als assistent filiaalmanager bij Scapino ondersteun je de filiaalmanager bij het realiseren van de commerciële en financiële doelstellingen van het filiaal.

Je bent meewerkend voorman en je vervangt de filiaalmanager bij diens afwezigheid : Je voert de werkprocessen in jouw filiaal correct uit en ziet er op toe dat ook het team dit doet.

Je bent medeverantwoordelijk voor de uitstraling van het filiaal en weet dit over te dragen op het winkelteam. Jij weet als geen ander wat er voor nodig is om de klant zich welkom te laten voelen en je stelt alles in het werk om keer op keer de klant tevreden te stellen met het juiste product, het juiste advies en het juiste antwoord.

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast, buitengewoon commercieel ingesteld en hebt gevoel voor service en klantvriendelijkheid. Dit alles kun je op een inspirerende manier overdragen.

Je weet van aanpakken en bent daarin een voorbeeld voor je collega’s. Je hebt een op de functie gerichte opleiding op MBO 3-

4 niveau en ervaring als leidinggevende in de retail / fashion.

Wat bieden wij?

Het team bestaat uit jonge, enthousiaste medewerkers die er zin in hebben om iedere dag het beste resultaat te bereiken.

We bieden je dan ook een baan binnen een dynamisch en ambitieus bedrijf met een informele sfeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier