Praktijkopleider elektro
Randstad
Vlissingen, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Studenten met een rugzak vol kennis en vaardigheden de (internationale) arbeidsmarkt laten veroveren. Dat is waar jij het voor doet.

Als onderwijsinstructeur elektrotechniek schakel je zonder moeite tussen coachen, instrueren en onderhoudswerk. Zo zorg jij ervoor dat onze studenten tevreden zijn over de opleiding en verstevig jij onze positie.

Zit het in je? Solliciteer dan op de vacature van onderwijsinstructeur elektrotechniek.

Jouw werk als labbeheerder en praktijkdocent

Jij stelt de student centraal. Je coacht, helpt en ondersteunt ze bij de verschillende projecten en hebt veel contact met hun docenten en je weet wat er speelt in het werkveld.

Daar vandaan komen uiteindelijk ook de opdrachten die in deze projecten worden uitgevoerd. De studenten leer je om veilig te werken en je weet daarom hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat.

Demonstratiemateriaal in elkaar zetten of kleine reparaties verhelpen aan onze apparatuur? Jij draait je hand er niet voor om.

Als onderwijsinstructeur werk je zelfstandig maar ook in teamverband voor de opleidingen Engineering en Maritiem Officier en ga jij :

 • studenten coachen en aan het werk zetten tijdens projecten. Je bent een rolmodel en geeft
 • het voorbeeld hoe er wordt gewerkt in een professionele werkplaats;
 • bestellingen doen, de werkplaats op orde houden en periodiek een plan van aanpak maken voor de RI&E;
 • je zorgt voor opstellingen en installaties om het onderwijs te ondersteunen.
 • Het zit in je

  Betrokken en toegewijd coach je jouw’ studenten. Je ziet probleemloos waar zij behoefte aan hebben en speelt daarop in. Je spijkert je kennis bij als dit nodig is en zoekt hierin zelf naar de mogelijkheden en / of de collega’s die jou en de studenten van de juiste informatie kunnen voorzien.

  En omdat er van onze teams steeds meer eigen inbreng verwacht wordt, ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het succes van praktijkgericht onderwijs.

  Ook breng je mee naar Vlissingen :

 • een afgeronde HBO bachelor Electrotechniek en VCA.
 • voorbeelden uit de praktijk. Dat betekent dat je tenminste 2 jaar ervaring in de elektrotechniek hebt. Dit heb je opgedaan bij een technisch bedrijf of in de maritieme sector.
 • goede Nederlandse taalvaardigheden. En omdat de HZ een tweetalige instelling is, kun jij je ook prima redden in het Engels.
 • ervaring met jongeren. Je hoeft niet eerder als onderwijsinstructeur gewerkt te hebben. Wel prijkt er iets op je cv waaruit blijft dat je met jongeren hebt gewerkt.
 • Groei met ons mee

  We geloven dat toekomstbestendig onderwijs begint bij onze medewerkers. Daarom bieden we je naast een levendige werkomgeving :

 • een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Verlenging van deze aanstelling is afhankelijk van persoonlijk functioneren en formatieve ruimte.
 • een aanstelling voor 0,4 fte of 0,6 fte in de functie van onderwijsinstructeur schaal 8 conform de CAO HBO.
 • een brutomaandsalaris tussen de €2470,05 en €3307,20 op fulltime basis.
 • mogelijkheden om aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken.
 • Zie jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct! Wij nemen graag contact met je op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier