Junior Inkoopadviseur
DPA Professionals
Utrecht, Netherlands
16 dagen geleden

Voor diverse hogescholen is DPA Peoplegroup Inkoopprofessionals, op zoek naar junior inkoopadviseurs, met 1 tot 2 jaar werkervaring.

In samenwerking met deze partners bieden wij jou een prachtige ambitieuze werkomgeving, waarbij inkopen met business focus een onderdeel zal zijn van de functie.

Naast een uitdagende werkomgeving ontvang je een marktconform salaris, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden op maat.

Wat je gaat doen

Als Inkoper heb je een belangrijke rol binnen het inkoopproces. Zo vraag je offertes op, voer je mini-competities uit en stel je op basis van de overeenkomsten die onze partners reeds hebben afgesloten nadere overeenkomsten op.

Daarnaast voer je onderhandse (enkelvoudige en meervoudige) offertetrajecten uit. Je registreert overeenkomsten, stelt opdrachtbevestigingen op en maakt de orders hiervoor aan.

Verder ben jij het aanspreekpunt bij vragen en verzoeken van medewerkers van onze partners op het gebied van operationele inkoop.

Tot slot bied jij ondersteuning aan de bestellers van de frontoffice indien zij vragen hebben over de inhoud van de overeenkomsten of de voorwaarden.

In deze functie doorloop je een ontwikkelprogramma, waarin je alle kennis en ervaring opdoet die belangrijk is voor het (operationele) inkoopvak.

Op deze manier kun je alles uit jezelf halen en groeien in het vak. Vanzelfsprekend willen wij jou, als je er klaar voor bent en de formatieve ruimte er is, daadwerkelijk door laten groeien naar de functie van Inkoopadviseur.

Jouw profiel

Je beschikt over een hbo-opleiding (bij voorkeur financieel, economisch, facilitair of juridisch), graag in combinatie met financieel-

administratieve of inkoopervaring. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met het inkoopvak. Je hebt al (delen van) een inkoopopleiding afgerond, of staat er in ieder geval voor open, om deze in de toekomst te volgen.

Om op termijn de rol van Inkoopadviseur op je te kunnen nemen heb je de potentie om verder te groeien in je advies- en communicatieve vaardigheden.

Wij zoeken naar een proactieve en zelfstandige persoonlijkheid. Het geeft je voldoening om budgethouders en medewerkers van de organisatie te ondersteunen op het gebied van de operationele inkoop.

Je bent integer, accuraat en resultaatgericht. Verder ben je een echte team player en klantgericht.

Wat je van ons kunt verwachten

 • DPA PeopleGroup biedt zowel mogelijkheden voor vaste dienstverbanden danwel projectcontracten, afhankelijk van je profiel.
 • Een goed gevulde orderportefeuille met uitdagende opdrachten in technische omgevingen.
 • Een persoonlijk ontwikkelplan , waarmee we met vakgerichte opleidingen , coaching en competentieontwikkeling bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling als inkoopprofessional.
 • Daarbij zetten we onder andere de producten van de DPA Academy, Nevi en onze partner InkoopAcademie in.

 • Wij bieden een competitief salaris , aanvullende bonussen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease auto, (>
 • 25 ) vakantiedagen en de mogelijkheid tot het declareren van bijkomende kosten

 • Kennisuitwisseling binnen een professioneel en enthousiast team waar een goede werksfeer voorop staat
 • Een sterke, beursgenoteerde onderneming met een uitgebreid sales team en een groot landelijk netwerk
 • Enthousiaste collega’s met een winnaarsmentaliteit
 • Je werkomgeving

  Afdeling Inkoop maakt onderdeel uit van de dienst Business Control. Het team bestaat uit een Strategisch Adviseur Inkoop, twee Senior Inkoopadviseurs, twee Medior Inkoopadviseurs, een Adviseur Inkoopcontrol, een Medewerker Inkoop en een Manager Inkoop.

  Er is een professionaliseringstraject gestart op het terrein van inkoop. Afdeling Inkoop vervult hierin vanzelfsprekend een voortrekkersrol.

  Doel van dit traject is het optimaliseren van de bestelfunctie en het verbeteren van de ondersteuning van de organisatie.

  Het inrichten van een frontoffice voor het aanmaken van orders voor bestellingen en een backoffice operationele inkoop is daarvan een onderdeel.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier