Stage - Smart Farming - Datascience
Agrifirm
Apeldoorn, Netherlands
7 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met :

 • Analyseren en modelleren van veehouderijdata;
 • Genereren van inzichten voor veehouders én Agrifirm;
 • Communiceren van de uitkomsten;
 • Als student heb je de verantwoordelijkheid en de vrijheid om zelf je opdracht verder inhoud te geven.

  Wat zoeken we?

  Voor deze stage zijn we op zoek naar een gemotiveerde en creatieve student die deze uitdaging aan wil gaan. Je volgt een WO opleiding bij voorkeur in de richting Statistics / Data science / Biosystems Engineering / Applied mathematics.

  Je voelt je prettig in een open werksfeer. Daarnaast heb je de skills om grote hoeveelheden data te analyseren en te modelleren.

  Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden en hebt interesse in de landbouwsector. Natuurlijk sta je te popelen om je eerste werkervaring op te doen binnen een toonaangevend bedrijf in deze sector.

  Je ben goed in planmatig werken en daarnaast communicatief sterk

  Wat mag je van ons verwachten?

  Vanuit het Agrifirm Innovation Center bieden we deze stage aan. Een prachtige kans om je eerste échte werkervaring op te doen en kennis te maken met ons bedrijf.

  Binnen deze stage ben je onderdeel van een Innovatie team van Agrifirm. Je opereert vanuit het Agrifirm hoofdkantoor te Apeldoorn.

  Deze opdracht geeft jou de kans om te leren van professionals en waar nodig kun je extra scholing vanuit onze Agrifirm Academy krijgen.

  Informatie

  Neem voor meer informatie contact op met Rob van Winden, Project Manager Precision Feeding op +31 6 15 96 45 07.

  Solliciteren

  Wil jij het verschil maken en herken je jezelf in dit profiel? Dan kun je je sollicitatie (motivatiebrief en cv) indienen op en richten aan Simon Braakhekke, Corporate Recruiter, +31 6 21 58 49 47

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier