Vrachtwagenchauffeur CE Staaltransport
Logistic Force
Born, NL
1 dag geleden

Als vrachtwagenchauffeur CE regio Born kun je bijna overal aan de slag... Maar bij Logistic Force word je echt met open armen ontvangen! Ben jij als vrachtwagenchauffeur toe aan een werkgever die weet wat er in de transportwereld speelt?

 • Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo'n bedrijf werkt dan bij '
 • zomaar' een werkgever : welkom bij Logistic Force!

  Wat ga je doen?

  Als chauffeur staaltransport ga jij staalproducten zoals ijzermatten transporteren. Het betreft zowel dag- als internationale ritten met zeilwagens maar ook met open opleggers.

  Laden en lossen gebeurt met een kraan, de lading moet wel zelf gezekerd worden.

  Wat moet je in huis hebben?

  Passie voor je vak. Rijden is fijn. Niet omdat je er een zongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat je liefde voor de weg hebt.

  En blij wordt van de klanten die je elke dag verder helpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en je chauffeurstalent op waarde schat.

  Een bedrijf dus dat transport er niet een beetje bij doet, maar dat is 'geboren' om te rijden. Net als jij.

  Wat is echt belangrijk

 • Dat je een rijbewijs CE en bestuurderskaart hebt
 • Enthousiasme : je rijdt graag en vaak, ook 's avonds en in het weekend
 • Je woont in (of vlakbij) Born
 • Hoe we je terugbetalen?

 • Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de '
 • extraatjes'. Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Je zou niet de eerste chauffeur zijn die rijbewijzen bij Logistic force behaalt! Als jij ambities hebt, helpen we je dus letterlijk op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-

  win voor iedereen. En een win-win waar we trots op zijn!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier