Stagair(e) Randstad Hospitality
Randstad
UTRECHT, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een stageplek voor je HBO opleiding? Als stagiair(e) kun jij ons team komen verstreken op het gebeid van recruitment! Je vervult niet alleen je rol als stagiair(e), maar je wordt gezien als een volwaardig collega die mede verantwoordelijk is voor kandidaten en vacatures.

Deze zelfstandigheid maakt het voor jou niet alleen mogelijk om nieuwe ideeën te bedenken maar ook om hier daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconforme stagevergoeding (€ 350,- bruto per maand)
 • Start in overleg per Februari 2020
 • Goede begeleiding en aan de slag in een supergezellig team met als standplaats Utrecht
 • Een laptop van de zaak
 • Leerzame werkervaring bij de nummer 1 in de HR-dienstverlening
 • Wat vragen wij van jou?

  Jij bent voor ons de ideale kandidaat als jij :

 • Een HBO opleiding volgt
 • In Februari 2020 kan beginnen
 • Minimaal drie dagen in de week stage kan lopen
 • Randstad hospitality

  Als stagiair(e) bij Randstad Hospitality op de vestiging in Utrecht ben je iedere dag bezig met het vinden en selecteren van de beste kandidaten die aan het werk willen voor verschillende middel-kleine klanten voor werkzaamheden op het gebied van Hospitality.

  Als stagiaire(e) kom je te werken in een team van ervaren collega’s op de vestiging in Utrecht. Je Randstad collega’s zijn enthousiast, gedreven en bovenal klantgericht.

  Je zal je tijdens deze stageperiode buigen over het actief werven van kandidaten via jobboards, banenmarkten en social media, het voeren van telefonische intakegesprekken en het opzetten van wervingsacties.

  Tijdens je stageperiode staan jouw leerdoelen centraal, je kunt je focussen op datgeen waar je jezelf in wil ontwikkelen.

  Gaan wij samen kandidaten aan een nieuwe baan helpen?

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier