Financieel Analist - Assistent Accountant
BDO Nederland
Den Bosch
3 dagen geleden

Jouw uitdaging

BDO biedt je als Assistent Accountant een mooie loopbaan in de accountancypraktijk. Je werkt in een team met ervaren collega’s en krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in de volle breedte van het vakgebied.

Je volgt een vierjarig development programma en legt hiermee de basis voor je verdere carrière als financieel expert met kennis van zaken als het gaat om de administratieve organisatie van onze klanten.

Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van :

 • Outsourcing het verwerken van administraties van onze klanten in de online BDO-applicaties;
 • Co-sourcing het verwerken van administraties bij diverse klanten en het bieden van ondersteuning;
 • Financiële rapportage en analyse het opstellen van financiële overzichten.
 • De werkomgeving

  Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Binnen de Line of Service Accountancy & Bedrijfsadvies kennen we een splitsing in een accountancypraktijk en een bedrijfsadviespraktijk.

  Jij maakt deel uit van het accountancyteam van de vestiging Den Bosch . Dit team bestaat uit financiële specialisten, die samen verantwoordelijk zijn om op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige financiële diensten te verlenen aan onze klanten.

  Hierbij wordt nauw samengewerkt met het adviesteam. Jouw klantenportefeuille bestaat uit verschillende MKB-klanten met een achtergrond in de apotheek / farmacie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier