Werkvoorbereider
Propylon
Omgeving Leiden, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Onze opdrachtgever is een modern en innovatief familiebedrijf met grote, complexe woningbouwprojecten in onder andere de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht.

Binnen de organisatie heeft iedereen een open karakter en neemt men geen blad voor de mond. De kracht van de organisatie is toekomstgericht denken, waarbij innovaties en nieuwe methodieken omarmt worden.

Tevens is het bedrijf bezig met een grootschalige uitbreiding, zowel in vestigingen als in het aantal projecten.Functie inhoud : Als senior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en up-to-date houden van overall-planningen en afgeleide deelplannen.

Je verzorgt, eventueel met een of meerdere assistenten, de werkvoorbereiding van grote projecten. Je onderzoekt hierbij alternatieve bouwmethoden en zorgt voor de uitvoering van de taken op het gebied van arbeidsomstandigheden zoals vastgelegd in het ARBO-beleidsplan.

Je koopt samen met de projectleider in en je geeft sturing en begeleiding aan de aan het project toegewezen werkvoorbereider(s).

In deze functie onderhoud je contacten met aangesloten partijen en afdelingen, zowel binnen als buiten de organisatie.Functie eisen : Naast dat je een bouwkundige opleiding afgerond hebt, heb je deze aangevuld met relevante cursussen.

Voorbeelden zijn VCA, Revit, of andere automatiseringscursussen. Je hebt ervaring met projecten in de woningbouw, bij voorkeur hoogbouw met commerciële plint of parkeerkelder.

Tevens ben je collegiaal, werk je makkelijk samen en weet je de juiste prioriteiten te stellen. Tot slot werk je accuraat, zorgvuldig en verlies je niet de details uit het oog.

Geboden wordt : We bieden je graag een passend arbeidsvoorwaardenpakket op basis van jouw wensen en eisen. Over het bedrijf : In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex.

Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau.

Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier