Business Development Executive
Norton Rose Fulbright
Amsterdam
3 dagen geleden

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Business Development & Marketing Communicatie Executive. Ben jij ambitieus, service gericht en wil je meebouwen aan de groei van een internationaal advocatenkantoor?

Dan is dit misschien wel jouw ideale functie.

In de functie van Business Development & Marketing Communicatie Executive ben jij samen met de Business Development Manager verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en business development in Nederland.

Je levert een actieve bijdrage aan de positionering van het kantoor met behulp van externe en interne communicatie.

Werkzaamheden lopen breed uiteen. Zo werk je aan het initiëren en inhoudelijk opzetten van (online) marketingactiviteiten zoals events, mailings en PR maar ook aan het voorbereiden van klantbezoeken en ondersteuning bij het maken van commerciële voorstellen.

Het team in Amsterdam maakt onderdeel uit van het Europese Business Development team. Je hebt dan ook veelvuldig contact met collega’s in Europa en in de rest van de wereld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier