LEERLINGMONTEUR
Feenstra
Lelystad, NL
12 uur geleden

Wie is Feenstra?

Feenstra is 100% dochter van Vattenfall en, mede gedreven door de energietransitie, volop in beweging op het gebied van verwarming, ventilatie, zon en beveiliging, hierbij gebruikmakend van slimme technieken.

Met meer dan 1.400 medewerkers beheert, verzorgt en onderhoudt Feenstra een sterke landelijke klantenbasis. Binnen Feenstra zijn we bezig met de Trots Op Feenstra (TOF) expeditie, waarbij het belangrijk is de optimale klantbeleving te leveren in alle facetten van onze dienstverlening.

Wat ga jij doen?

In twee maanden tijd word je intern door ervaren Feenstra praktijk opleiders opgeleid tot Montage Monteur of Onderhoudsmonteur.

Je start in de mooie praktijkruimte op de vestiging. Daar mag je nog fouten maken die je dan later niet meer maakt. Je gaat leren hoe centrale verwarming werkt, wat een CV-ketel doet en hoe je die veilig installeert en moet onderhouden.

Omdat veilig werken super belangrijk is zorgen wij ervoor dat jij je VCA certificaat haalt om zo veilig te kunnen werken.

Jouw opgedane kennis ga je na ongeveer twee maanden in praktijk brengen. Je gaat samen met een hoofdmonteur op pad. Als je bij het team van montage bent ingedeeld, dan wordt je een Montage Monteur.

Samen met een hoofdmonteur gaan jullie bij mensen thuis een nieuwe cv-ketel ophangen. Ben je bij het team van onderhoud ingedeeld, dan word je Service- en Onderhoudsmonteur.

Samen met een hoofdmonteur ga je bij mensen thuis cv-ketels van onderhoud voorzien.

Je zult merken dat je steeds zelfstandiger kunt werken. Uiteindelijk ga je ook zelfstandig op pad en volg je een erkende mbo opleiding (door middel van een BBL traject : 4 dagen werken, 1 dag naar school).

Een mooi begin van jouw technische carrière in de techniek bij Feenstra.

Kom werken bij Feenstra, het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon.

Naast werken is er ook tijd voor humor, feestjes en een praatje met collega’s bij de koffieautomaat

Wat bieden wij?

Feenstra is volop in beweging. Werken bij Feenstra betekent meer dan een interessante baan in een resultaatgerichte werkomgeving die een belangrijke transitie doormaakt.

Het is tevens onderdeel worden van een organisatie die vitaliteit van medewerkers belangrijk vindt en daarnaast professionaliteit en gedrevenheid van medewerkers beloont.

Je komt terecht in een informele organisatie met een fijne werksfeer en leuke collega’s.

 • Je hebt ieder jaar recht op 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Ook deel je mee in de winstuitkering, heb je recht op 8% vakantiegeld en is er een goede pensioenregeling.
 • Je hebt korting op Feenstra-producten en op stroom en gas van Vattenfall.
 • Het is mogelijk om met belastingvoordeel goedkoper te sporten, een fiets te kopen of andere producten aan te schaffen.
 • Feenstra heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf via opleidingen en cursussen te blijven ontwikkelen.
 • Wat vragen wij van jou als leerlingmonteur?

  We zoeken collega's die affiniteit hebben met de techniek en enthousiast worden van het ontzorgen van onze klanten. Je bent leergierig en bent continu opzoek naar meer uitdaging en betere resultaten om zowel je klanten als collega's aangenaam te verrassen.

  Werken en leren vraagt om discipline en doorzettingsvermogen, maar daar voel jij je prettig bij.

  Als je op deze vacature wilt solliciteren, dan vragen wij het volgende van je :

 • Minimaal MBO 2 werk- en denkniveau
 • Affiniteit met techniek
 • Feenstra vraagt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. Houd er dus rekening mee dat dit geen probleem is
 • Tot slot is het belangrijk dat jij graag wilt werken en leren om zo een mooie loopbaan in de techniek op te zetten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier