Baanmonteur
SanoRice Holding B.V.
Veenendaal, Utrecht
4 dagen geleden

Baanmonteur

Veenendaal, UtrechtSanoRice is een trots Nederlands familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. Wij zijn uitgegroeid tot de grootste private label producent van rijst-, maïs- en meergranenwafels in Europa.

Ons succes danken we aan de constante ontwikkeling van nieuwe en verrassende producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidstandaarden.

Vanuit onze vestigingen in Veenendaal (Nederland), Zottegem (België) en Borgo Vercelli (Italië) leveren wij producten aan A-merken, retailers en distributeurs in meer dan 40 landen.

Voor onze vestiging in Veenendaal zijn wij op zoek naar een :

BAANMONTEUR

Als jij mede verantwoordelijk wilt zijn om onze fabriek dagelijks 6 miljoen rijstwafels te laten poffen. En jij hebt twee rechter handen?

Dan leren we je graag kennen. Reageer op de functie van Baanmonteur bij SanoRice in Veenendaal.

JOUW IMPACT

Jij zorgt ervoor dat de poffers (bakovens), waarmee de wafels worden geproduceerd, in top conditie zijn. Aan de hand van de storingslijsten bepaal je de prioriteiten en analyseer je de storingen.

Eerstelijns storingen (mechanisch of elektrisch) verhelp je op de baan. Wanneer dit niet mogelijk is, haal je de poffer van de baan en maak je een storingsmelding bij de revisiemonteurs.

Zodra de poffer gerepareerd en getest is, plaats je deze terug en stel je deze opnieuw af, zodat de machine storingsvrij kan worden gebruikt.

Op rustige momenten ondersteun je in de werkplaats met het reviseren van de poffers. In deze functie werk je zelfstandig waarin je gekoppeld bent aan een ploeg.

 • Je pakt je rol als Baanmonteur door :
 • Poffers zelfstandig te repareren en af te stellen (1e-lijns onderhoud)
 • De juiste en veilige werking van de installatie en apparatuur te borgen
 • Het onderhouden van gereedschappen
 • Signaleren van veelvoorkomende storingen en doen van verbetervoorstellen
 • HIER MAKEN WE HET

  Je komt het Maintenance team versterken op de 24 / 5 draaiende productielocatie in Veenendaal! Met 5 collega’s werk je in drie ploegendiensten samen aan snelle en duurzame oplossingen voor storingen.

  Het bundelen van kennis, ervaring en analyses om technische problemen aan onze state of the art’ installaties te voorkomen is het doel van het team.

  Het Maintenance team staat bekend om het samenwerken, de flexibiliteit en de resultaatgerichtheid.

  MET JOU WERKEN WE GRAAG SAMEN

  Je hebt minimaal een afgeronde VMBO opleiding, bij voorkeur richting techniek. Wanneer deze is aangevuld met een cursus elektrisch schakelen, is dat een pre

  Tevens beschik je over twee rechterhanden en gezonde dosis technisch inzicht

  Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een technische functie

  Goede kennis van het ms office pakket en kennis van het software pakket van Ultimo is een pre

  Goede beheersing van de Nederlandse taal.

  VOOR JOU, VAN SANORICE

  SanoRice is sinds 1987 innovatief met het ontwikkelen en produceren van gepofte rijst-, mais- en meergranenwafels; we zijn Europees marktleider met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst.

  Jouw bijdrage wordt dan ook goed beloond.

 • Een bruto maandsalaris tussen €2363 en €3139 op basis van 36 uur. Het salaris wordt afgestemd op jouw carrière niveau
 • Ploegentoeslag van 20%
 • 36-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling waarbij 2 / 3e door de werkgever wordt vergoed
 • Werktijden ingedeeld in drie ploegendiensten, waarbij de ochtendploeg werkt van 6 : 00 tot 14 : 00, middag van 14 : 00 tot 22 : 00 en de avondploeg afsluit van 22 : 00 tot 6 : 00 uur
 • Doorgroeimogelijkheden en programma's om je te ontwikkelen door het volgen van vak gerelateerde trainingen, cursussen en opleidingen.
 • Ben jij de Baanmonteur die samen met ons SanoRice aan de top van de markt houdt? Stel je dan aan ons voor en reageer online.

  Meer vacatures

  Machine Operator ChocoladewafelsVeenendaal, UtrechtNew Product CoördinatorVeenendaal, UtrechtQC officerVeenendaal, UtrechtStoringsmonteurVeenendaal, UtrechtTeamleider ProductieVeenendaal, Utrecht

  Deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier