Adviseur wegverhardingen
ARCADIS Belgium nv
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
18 uur geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION Jij bent van waarde voor het verbeteren van onze leefomgeving. Je adviseert klanten over assetmanagement op het gebied van infrastructuur.

Wat ga je doen?

Als verhardingsadviseur werk je aan verschillende uitdagende projecten op het gebied van verhardingsvraagstukken binnen infrastructurele projecten.

Je werkt aan wegverhardingsonderzoeken en -adviezen voor verscheidene klanten over het hele land, waaronder Rijkswaterstaat, gemeenten en aannemers.

Daarnaast wordt er ook steeds meer gevraagd om kennis en kunde te delen voor projecten in het buitenland, jij kunt daar ook aan bijdragen en je verder in ontwikkelen.

Je bent betrokken bij de volgende werkzaamheden :

 • Het adviseren en berekenen van verhardingsconstructies in zowel asfalt- en betonverhardingen in relatie tot levensduur en maatregelen met betrekking tot het onderhoud.
 • Dit doen wij aan de hand van inspecties en metingen al dan niet met behulp van benodigde software;
 • Het adviseren aan de opdrachtgever omtrent het toepassen van de benodigde materialen en / of opbouw van verhardingsconstructies;
 • Het uitwerken van verschillende meetgegevens tot een passend advies;
 • Contacten onderhouden met de opdrachtgevers, opdrachtnemers en adviseurs.
 • Nieuwsgierig naar projectvoorbeelden? Hieronder een aantal waar als team aan wordt gewerkt :

 • De langjarige opdracht Steunpunt Wegen van Rijkswaterstaat brengt veel kleine en grote verhardingsvragen die in de diverse grotere infrastructurele projecten in Nederland spelen en vraagt om specifieke expertise van ons.
 • De diverse grote areaalonderzoeken van Rijkswaterstaat en gemeentes vragen om groot onderhoudsadvies. Wij zijn marktleider op dit gebied en dit zijn opdrachten waar je je tanden in kunt zetten.
 • Verhardingsconsultancy. Wij krijgen steeds meer vragen van private partijen die asfalt toepassen of asfalt in beheer hebben, waarbij een complex probleem moet worden opgelost.
 • Jouw team van verhardingsadviseurs is onderdeel van de adviesgroep Asset Management Wegen en werkt in het gebied van Operate & Maintain in de infrastructuur.

  De adviesgroep bestaat uit een team van ca 30 mensen werken samen aan de projecten, maar maken ook gebruik van andere expertises binnen Arcadis en huren bedrijven in.

  Het team is divers, bestaat uit mannen en vrouwen, jong en senior, vakinhoudelijk en procesgericht, nationaal en internationaal.

  Het samenwerkkantoor is Amersfoort, maar de standplaatsen zijn door het hele land.

  Zij adviseren in waarde van assetmanagement op drie vlakken :

 • de asset owner in het verbeteren van zijn eisen (Consulting);
 • de asset manager in het verbeteren van zijn investering (Technical Advice);
 • de service provider in het verbeteren van zijn levering (Outsourcing).
 • De adviesgroep richt zich op Consultancy en technisch advies voor gemeentelijke en provinciale klanten, maar ook havens, luchthavens en industrie, waarbij ze helpen de asset meerwaarde te geven.

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die al beschikt over enige verhardingskennis en die graag werkt in teamverband.

  Je brengt frisse ideeën in en je bent ook van een gedegen kwalitatief product.

  Jour profiel :

 • TU / HBO werk en denkniveau en heb je bij voorkeur een civieltechnische achtergrond.
 • Kennis hebben van verschillende rekenprogramma’s zoals CARE, OIA, Vencon etc.
 • Leergierig waardoor je je verdiept in de nieuwste ontwikkelingen;
 • Communicatief zeer sterk (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Teamplayer;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal is essentieel en kennis van Engelse taal is wenselijk;
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron van Mourik, recruiter, via telefoonnummer 06 52342947 of via Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-RON

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier