Technisch Manager Railstudies
SWECO
De Bilt, Netherlands
2 dagen geleden
source : Experteer

Functieomschrijving Wil jij werken bij het meest inspirerende ingenieurs- en adviesbureau van Noordwest-Europa? Samen met 1.

200 Rail-collega’s bedienen wij onze klanten en werken we aan uiteenlopende railprojecten. Ben je een teamspeler en geniet jij van ruimte om zowel de afdeling als jezelf verder te ontwikkelen?

Ik ga graag met je in gesprek!Sander Boekee Afdelingshoofd RailDe Europese wegen slibben dicht. Vervoer per spoor is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor vervoer over de weg.

Het gebruik ervan is de laatste jaren ook verdubbeld. Uitbreiding en aanpassing van het Europese spoorwegennet en de stationsfaciliteiten is hard nodig.

Sweco draagt bij aan een duurzame verbetering van de Europese railinfrastructuur. Sweco adviseert, ontwerpt en begeleidt nieuwbouw en aanpassing van rail-gerelateerde transfer en infrastructuur in binnen- en buitenland.

 • Wij onderscheiden ons door een integrale aanpak voor alle projectfasen en alle techniekvelden. We bieden een totale service;
 • vanaf planstudie, ontwerp tot en met begeleiding, realisatie en advisering voor een zo optimaal mogelijke instandhouding.

  Onze opdrachtgevers zijn ProRail, Rijk, gemeentelijke vervoerbedrijven (light rail) en aannemers. Wij werken aan integrale multidisciplinaire projecten zoals Zuidasdok, PHS Amsterdam Sloterdijk, service-perrons voor Eindhoven, raamcontract aanpassingen overwegen Regio Noord, realisatie emplacement Leiden.

  Ook werken wij aan projecten in het buitenland zoals in Noorwegen (light rail Bergen), Denemarken (ERTMS) en Finland. Zie ook Voor ons team Planstudies, bestaande uit projectmanagers, projectleiders, technisch managers en projectcoördinatoren, zijn we op zoek naar een technisch manager.

  In deze rol bewaak je de integraliteit van onze producten voor diverse klanten en weet je telkens innovatief om te gaan met (klant)vragen.

  Je toetst op functionaliteit, veiligheid, maakbaar- en haalbaarheid en stemt af met alle voor het project relevante disciplines, zoals treinbeveiliging, baan & spoorwegbouw, kabels & leidingen, bovenleiding, kunstwerken en omgevingsmanagement.

  Wij zoekenJe hebt een afgeronde HBO / WO-opleiding civiele techniek of vergelijkbaar.Je hebt een grote interesse in techniek en de wens om je verder te ontwikkelen.

  Je bent analytisch, sociaal en communicatief sterk en werkt graag in teamverband.Je hebt ervaring met het schrijven en presenteren van adviesrapporten en houd daarbij oog voor klantverwachtingen.

  Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bent zeer klantgericht.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier