Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)
Amstelring
Floriande, Hoofddorp
1 minuut geleden

Functie

Als betrokken eerst verantwoordelijk verzorgende doe je je werk vol liefde en overgave. Je bent van het doen en aanpakken maar kan ook heel goed aansluiten bij het ritme en belevingswereld van de bewoners.

Je vind het fijn om in een zelforganiserend team samen met je collega s te bouwen aan kwaliteit en ontwikkeling. Door jouw sterke inlevingsvermogen, weet jij al gauw wat de wensen en mogelijkheden zijn van de bewoner.

Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) draag je bij aan een het leefplezier van de bewoners. Samen met de bewoners en zijn of haar of naasten en met je multidisciplinaire collega s stel je een zorgplan op en ben jij verantwoordelijk voor het dossier Jij houdt de continuïteit van de zorg , het wonen, leven en de behandeling in de gaten.

Jij bent het aanspreekpunt voor familie, de bewoner en je collega s. Jij informeert hen wanneer nodig en deelt je kennis en inzichten met collega s.

Met jouw gestructureerde aanpak weet jij de kwaliteit van het wonen en leven naar een hoger niveau te tillen!

Profiel

Bij Floriande willen we alleen het beste voor onze bewoners en medewerkers. Dat je plezier in je werk uitstraalt en je werk met ziel en zaligheid doet, staat voor ons op nummer één.

Daarnaast zien we graag dat je aan de volgende eisen voldoet :

 • Je hebt een afgeronde diploma EVV (Verzorgende IG niv. 3 met EVV of Verpleegkundige niv. 4) of je bent bereid de EVV opleiding te volgen.
 • Je hebt een groot hart voor kwetsbare ouderen
 • Je bent een doorzetter en kan omgaan met stress
 • Je bent besluitvaardig en gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg
 • Je bent gewend om digitaal te werken
 • Wij bieden

  Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden gewoon volgens de CAO. Mooier kunnen we het niet maken.

  Of toch? Onze aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn namelijk erg goed. Een greep uit wat we je allemaal te bieden hebben :

 • Een uitdagende baan en prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid, respect en ruimte voor eigenheid;
 • als medewerker kun je dat alleen bieden als je dat zelf ook ervaart.

 • Mooie extra s zoals een fietsplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskorting.
 • Geïnteresseerd

  De functie is voor 18-24 uur per week. Je draait ochtend en dagdiensten, maar geen nachtdiensten. Hebben we je interesse gewekt? Dan horen we graag van je!

 • Direct solliciteren? Klik op de button Solliciteer . Dit kan nu ook via whatsapp! Stuur een berichtje naar 06-18718241
 • Meer informatie? Neem dan contact op Amanda Versteeg (Praktijkopleider) aversteeg amstelring.nl T : 06 51 84 13 09 of Isabella Visser (coach) iavisser amstelring.nl.nl T : 06-43054902
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  2134 DT Hoofddorp

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier