Traineeship Edison Bouwmanagement
Edison Projectmanagement B.V.
Almere, NL
52 minuuten geleden

Nieuw

Traineeship Edison Bouwmanagement

In dit traineeship maak je kennis met de verschillende disciplines van bouwmanagement in utilitaire- en of woningbouwprojecten.

Projectcoordinatie vanuit calculatie, werkvoorbereiding en / of uitvoering : je gaat het allemaal aan den lijve ondervinden.

Dit traineeship ondersteunen wij met diverse persoonlijkheidstrainingen en een opleidingsprogramma op maat. Vanuit Edison Bouwmanagement zetten we volop in op onder andere BIM, maandelijks zijn hiervoor avondtrainingen voorzien met optioneel de mogelijkheid voor overnachting.

Functie eisen Traineeship Edison Bouwmanagement

 • Je hebt in ieder geval een MBO of HBO opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  Lerende organisatie, open en informeel

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier