revalidatiearts
Basalt
Den Haag
1 dag geleden

bij Basalt?

De reguliere werkzaamheden van de revalidatiearts hebben betrekking op zowel klinische als poliklinische revalidatie voor volwassenen met als aandachtsgebied amputatie, multitrauma, orthopedie en chronische pijn (alleen poliklinisch).

Alle doelgroepen zijn volop in ontwikkeling. Behandeling van amputatie vindt plaats op basis van het behandelkader van de VRA met de ambitie om door te ontwikkelen naar WAP-klasse 3.

Voor multitrauma is een regionaal netwerk in ontwikkeling. Chronisch pijn zal in 2021 worden vormgegeven binnen een Chronisch Pijn Adviescentrum Den Haag.

Afhankelijk van je profiel en ambities biedt Basalt tevens mogelijkheden voor activiteiten naast patiëntenzorg, zoals het verrichten van wetenschappelijk onderzoek, opleidingstaken en het vervullen van managementtaken.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?

Per 1 januari 2021 zoeken we een revalidatiearts voor 0.8 fte.

Waar kom je te werken?

Op deze locatie zijn twee zorgeenheden voor volwassenenrevalidatie waarbij elf revalidatieartsen en een ziekenhuisarts één enthousiaste en ambitieuze vakgroep vormen.

De revalidatieartsen werken in duo’s samen binnen de kliniek en polikliniek, zodat kwaliteit en continuïteit van zorg geborgd zijn.

Zowel in de kliniek als de polikliniek worden AIOS opgeleid, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan het opleiden van AIOS.

Je komt te werken voor de volwassenenrevalidatie locatie Den Haag Vrederustlaan, Zorgeenheid 1. In deze zorgeenheid wordt interdisciplinair samengewerkt en heerst een goede teamspirit.

Wat kun jij Basalt bieden?

Je bent als revalidatiearts ingeschreven in het specialistenregister of rondt binnen afzienbare tijd je specialistenopleiding tot revalidatiearts af.

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met goede contactuele eigenschappen. Je bent creatief en kunt plannen omzetten in acties.

Het krijgen en behouden van overzicht en gestructureerd werken kosten je geen moeite. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en je wordt enthousiast van het combineren van klinische en poliklinische werkzaamheden.

Je bent in staat feedback te geven en te ontvangen, je hebt affiniteit met het werken in een interdisciplinair team en je levert graag een bijdrage aan het opleiden van AIOS.

Je hebt een duidelijke visie op het ontwikkelen van multidisciplinaire teams en bezit competenties om collega’s te enthousiasmeren en veranderingen in denken en doen te realiseren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar, met bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Basalt is een ambitieuze en dynamische organisatie met een prettige werksfeer en een persoonlijke benadering. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid voor een collectieve zorgkostenverzekering, bedrijfsfietsenregeling en een tabletregeling.

Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier