(Senior) Loonadministrateur
Scab Accountants and Adviseurs
Tilburg, Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

Senior) Loonadministrateur

Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt meerdere gemotiveerde loonadministrateurs.

Solliciteer direct

Wat doe je als Senior loonadministrateur bij Scab?

Als senior loonadministrateur geef je adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige salarisverwerking. Naast dat je bewaakt en uitvoering geeft aan (complexe) salaris administratieve handelingen ben je de rechterhand van onze teamleider.

Je bent vraagbaak voor zowel interne collega’s als externe klanten en draagt bij aan het inwerken en opleiden van nieuwe collega’s en het verder ontwikkelen van onze junior loonadministrateurs.

Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling personeelsadvies om bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

Je hebt interesse in het vakgebied en in onze branche. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een uitstekend cijfermatig inzicht.

Je bent goed met Excel, proactief en communicatief vaardig. Je hebt je VPS diploma of bereidt deze opleiding te halen. De opleiding VPS wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen.

Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket een leuk team met een leuke en interessante klantenportefeuille van mkb-ondernemers.

We bieden je verdieping in je vak en de kans om je directe collega’s verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto deskundig zijn, eenvoudig doen , kunt groeien als persoon.

Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject Persoonlijk Leiderschap .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier