Regio cateringmedewerker voor diverse defensie locaties in Eindhoven e.o.
Recruitnow
Oirschot, Nederland
10 dagen geleden

Voor Paresto, dé defensiecateraar, zijn we op zoek naar ervaren en gastvrije cateringmedewerkers. Als medewerker in de bedrijfscatering bij JMW (hét horeca label van Tempo-

Team) heb je een allround horeca baan! Je kan zowel op de vliegbasis in Eindhoven, vliegbasis Volkel en op de kazerne in Oirschot en / of Vredepeel worden ingezet in een van de bedrijfsrestaurants of tijdens evenementen.

Een dag als cateringmedewerker : Wanneer je om 10 : 30 uur aankomt op je werklocatie voor die dag meld jij je bij de floormanager en stel je jezelf voor aan je collega’s van die dag.

Samen met hen bereid je de lunch voor volgens de recepturen die klaarliggen en zorg je ervoor dat de koelingen gevuld zijn met zuivel, broodbeleg en verse sapjes.

Tussendoor staat er ook nog een vergaderservice op de planning, je verzamelt de bestelling, checkt waar deze moet worden bezorgd en gaat op pad.

Aangekomen bij de vergaderruimte zet je de lunch met een glimlach klaar, nu snel weer terug naar het restaurant!Terug in het bedrijfsrestaurant is het al lekker druk, de lunchpauze van de militairen is begonnen! Je staat de gasten te woord en informeert hen over de soep van de dag, tussendoor spring je bij achter de kassa en houd je in de gaten of er nog voldoende lunchgerechten zijn voor de gasten.

Wanneer de laatste gasten het restaurant hebben verlaten verzamel je alle vuile vaat en ga je op weg naar de spoelkeuken.

Je zet de vaat in kratten en zet ze in de spoelmachine. Wanneer deze zijn werk heeft gedaan zorg je ervoor dat al het servies en bestek op de goede plek terecht komt.

Het is alweer 15 : 00 uur, je dienst is voorbij! Je levert je sloof in bij de floormanager en meldt je af. Zo, en nu lekker naar huis.

Thuis aangekomen zie je op je Mijn Tempo-Team’ app dat je nieuwe rooster voor volgende week klaar staat en er is ook nog een dienst voor morgen bijgekomen, je accepteert hem gelijk via de app.

Kan je weer wat extra uurtjes maken!Ons aanbod : - Salaris conform CAO (€10,13 bruto p / u) wat wekelijks aan je wordt uitbetaald-

Je doet werkervaring op bij dé defensiecateraar; Paresto- Gunstige werktijden, voornamelijk overdag en doordeweeks- Flexibiliteit in je werk, je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om te werkenWat we van jou vragen : -

Je hebt plezier in je werk en dit straal je ook uit- Ervaring in de catering en / of horeca heb je al- Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure (deze wordt volledig vergoed)-

Woonachtig in of rondom Eindhoven, Uden of OirschotTot slot!Weet jij als geen ander je gast een goed gevoel te geven en heb je de flexibele instelling die past bij een cateringmedewerker?

Waar wacht je nog op! Solliciteren op deze afwisselende baan in de regio van Eindhoven kan via de solliciteer’ button. Na je sollicitatie komt je CV binnen bij een van onze recruiters, zij nemen uiterlijk 2 werkdagen de tijd om je een reactie te geven.

Zien jullie het beide helemaal zitten, dan maken we direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek!Heb je vragen over deze baan?

Whatsapp, bel of mail gerust! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier