JAVA Developer in Ede. Klinkt goed toch?
Place-ICT
Ede, NL
2 dagen geleden

Wat nog beter klinkt is wat je er mag gaan doen! Je speelt een belangrijk rol in het opstellen van het functioneel & technisch ontwerp, de ontwikkeling en de onderhoudbaarheid van een wereldwijd gebruikt asset management systeem.

Daarnaast ben je intensief betrokken bij de ontwikkeling van overige marketing automatiseringsystemen. Hiervoor heb je op regelmatige basis contact met de key users van de klanten.

Daarbij adviseer je externe en interne klanten over o.a. functionele / technische systeemmogelijkheden en marketingautomatisering.

Je bewaakt de technische architectuur van het systeem zorgvuldig. Je bent intensief betrokken bij acceptatietests van de software, zowel intern als met de klant.

Voor de functie als JAVA Developer zijn we op zoek naar een kandidaat met brede kennis en ervaring. Als je je herkent in onderstaande opsomming zouden we het erg op prijs stellen als je reageert :

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Uitgebreide ervaring met vergelijkbare organisaties en software;
 • Java 2EE, JDO; .JSP server specificaties & Struts;
 • Tomcat;
 • XML / XSLT, SOAP, WSDL;
 • Oracle / (PL)SQL; .Web services / service oriented architectures;
 • HTML / Javascript; .AJAX.
 • Je bent een ideale kandidaat als je ook ervaring hebt met versiebeheer systemen, Unix, Eclipse, Hibernate, Spring, .NET en AppleScript.

  Kennis van PHP en (My / MS / Postgre)SQL geven je zeker een voorsprong.

  We zijn er trots op dat we deze werkgever onze klant mogen noemen Meer dan 160 creatieve professionals werken aan vooruitstrevende communicatie.

  De marcom-uitingen voor haar (inter)nationale klanten worden onder één dak gerealiseerd. Onze relatie beschikt over professionele studio's met high-end faciliteiten.

  Een all-in-one formule met focus op creatie, productie en realisatie. Uitdagend en vernieuwend.

  Een unieke werkplek voor jou als JAVA Developer

  Onze relatie biedt haar werknemers een moderne werkomgeving : design office faciliteiten, technisch hoogwaardige apparatuur en klimaatbeheersing.

  Elke verdieping beschikt over een luxe koffieautomaat en een gevulde koelkast. Tevens is er op elke verdieping een rookgelegenheid te vinden.

  In de pauze kan je ontspannen met tafelvoetbal, poolen en videogames of relaxen in de binnentuin. In het restaurant beneden staat elke dag een luxe buffet klaar met warme broodjes, diverse salades, vers fruit en warme snacks.

  Bedrijfsborrel

  Onze relatie organiseert elke vrijdag om 17 : 00 uur een bedrijfsborrel in het eigen Grand Café. Voor alle werknemers is dit een goede manier om de week af te sluiten en direct te netwerken.

  Feestje

  Ieder jaar deelt onze relatie naast de bekende kerstpakketten ook paaspakketten en sinterklaaspakketten uit. Bij verjaardagen ontvangt de jarige een verjaardagscadeau.

  Als klap op de vuurpijl worden werknemers en hun partners eens in de zoveel tijd mee op vakantie genomen!

  Betrokken personeel

  Bij onze relatie doen ze erg hun best om het personeel betrokken te krijgen en te houden. Gemiddeld werkt iemand meer dan 7 jaar bij de organisatie.

  Personeel wordt dan ook constant aangespoord om continu grote creativiteit, kwaliteit en innovatie te blijven leveren. Twee keer per jaar wordt de voortgang officieel besproken in een evaluatiegesprek.

  Ook wordt ervoor gezorgd dat het duidelijk is voor medewerkers wat er op hoger niveau beslist wordt en mogen mensen altijd hun mening geven over dit soort zaken.

  Dit hoort volgens onze relatie bij het familiebedrijf dat ze zijn. Van medewerkers wordt hiernaast gevraagd actief bij te dragen aan de inhoud van de verschillende communicatiekanalen.

  Dit geldt zowel voor het interne narrowcasting kanaal voor de medewerkers als voor de website. Zeer prettige arbeidsvoorwaarden en een goede teamspirit.

  Daarnaast kansen tot doorgroeien. Heb jij voldoende kennis en ervaring om in aanmerking te komen voor de functie van JAVA Developer in Ede?

  Reageer dan nu, Des te eerder weet je of dit jouw droombaan is.

 • Ontwikkelaar / Developer / Architect / Software Architect / Systeemontwerper / Informatie Analist / Applicatie programmeur;
 • JAVA / J2EE / SQL Server / Sybase / MySQL / PostgresSql;
 • Regio : Ede / Gelderland / Apeldoorn / Arnhem / Wageningen / Rhenen / Lunteren / Bennekom / Barneveld.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier