Projectsecretaris en adviseur Kortezwaag en Gorredijk
Matchd
Beetsterzwaag, NL
13 dagen geleden

De functie

In welk team kom ik werken?

Je komt te werken in het team Projecten. Wij zijn een gezellig team van 16 vaste medewerkers. We zijn verantwoordelijk voor het professioneel uitvoeren van verschillende projecten binnen een gemeente en bewaken deze op het gebied van onder andere tijd, geld en kwaliteit.

Ons team bestaat uit projectleiders, adviseurs, omgevingsmanagers, toezichthouders, een communicatieadviseur en een projectcontroller.

Daarnaast huren we regelmatig externe expertise in en werken we met trainees en stagiairs. Binnen de projecten werken we zowel projectmatig als via scrum / agile.

Wat is je rol als projectsecretaris / -adviseur?

Als projectsecretaris / -adviseur lever je een belangrijke bijdrage aan de twee plus’ projecten van de organisatie. Dit zijn de projecten realisatie MFA Gorredijk’ en uitbreiding SOC Kortezwaag’.

Als secretaris draag je zorg voor de projectorganisatie, voortgangsbewaking en projectdocumentatie. Als adviseur zorg je voor de (bestuurlijke) advisering en een stukje omgevingsmanagement.

Daarnaast draag je je steentje bij aan de teamontwikkeling en help je in andere projecten.

Waarvoor hebben we jou specifiek nodig?

 • Je werkt nauw samen met de projectleider bij de projectorganisatie. Je organiseert het projectproces intern en extern, plant en ziet toe op de juiste en tijdig advies / werkzaamheden van het projectteam;
 • Je overlegt met de projectleider over de voortgang van het project. Je bewaakt doelen, resultaten, verwachtingen, planning en proces en signaleert knelpunten en problemen;
 • Je verzorgt de organisatorische en inhoudelijke voorbereiding van diverse interne en externe overleggen. Je draagt zorg voor de verslaglegging, uitwerking en bewaking van afspraken en verzamelen en presenteren van gegevens;
 • Je optimaliseert en bewaakt het projectdossier;
 • Je stelt (mede) diverse beslis- en projectdocumenten op. Je schrijft (bestuurs)adviezen, projectrapportages, interne memo’s en zorgt voor de projectcorrespondentie;
 • Je organiseert samen met de adviseur communicatie de diverse communicatie-uitingen zoals presentaties, persberichten en nieuwsbrieven;
 • Je werkt samen met de omgevingsmanager, ondersteunt en adviseert in de breedste zin van het woord over de communicatie met de omgeving;
 • Je onderhoudt contacten met relaties, omgeving en interne- en externe stakeholders;
 • Functie eisen

 • Je hebt ervaring met projectmatig werken in de functie van projectleider of -secretaris;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het terrein van de fysieke leefomgeving
 • Gemeentelijke werkervaring
 • Affiniteit met projecten van bouwtechnische aard
 • Over Matchd

  Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook obv een tijdelijk loondienstverband of met andere detacheerders.

  U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling.

  Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan.

  Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat . Een motivatie is (nog) niet nodig. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier