Constructief ontwerper
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als constructief ontwerper ben jij dagelijks bezig met het ontwerpen en construeren van (deel)constructies. Je hebt een divers takenpakket waar je bezig bent met het maken van modellen en berekeningen.

De modelleurs stuur jij aan en je voert overleg met de projectleider. Het is aan jou om de gegevens te leveren die nodig zijn voor de planning en budgettering.

Zeker niet onbelangrijk is jouw adviserende rol. Zowel voor collega's en als externe collega's adviseer jij over constructieve zaken.

In jouw vakgebied is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van alle innovaties. Je krijgt daarom ruim de kans om je te verdiepen in constructieve onderwerpen door middel van opleidingen.

Deze kennis kan je vervolgens delen met anderen. Eenmaal weg van kantoor onderhoud jij contacten en communiceer je met de ontwerpende partij en aannemer.

Kortom, een hele diverse en belangrijke functie in onze organisatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier