Verpleegkundige Oncologie/Hematologie (fulltime)
Amsterdam Umc
Amsterdam
1 dag geleden

Wat ga je doen

Een relatief jonge patiëntengroep, complexe technische zorg en vele & snelle ontwikkelingen in het vakgebied. Als Verpleegkundige op de afdeling Oncologie / Hematologie sta je letterlijk en figuurlijk nooit een moment stil.

Een pittige afdeling. Eigenlijk werken we hier op Medium Care niveau en met zeer veel aandacht voor de begeleiding van de patiënt op het psychosociale vlak.

We volgen de patiënt niet alleen op de verpleegafdeling maar ook daarbuiten blijven wij betrokken. We werken nauw samen met de diëtist, arts, stamcel coördinatie team, fysiotherapie.

Allemaal op basis van gelijkwaardigheid. Je kunt bij ons naast de verpleegafdeling ook op de polikliniek diensten draaien.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime (24-36 uur per week) vervuld worden.

Wat we van je verwachten

 • Diploma verpleegkunde A of hbo-v óf;
 • Een afgeronde mbo-v opleiding met met minimaal 2 jaar ervaring in een ziekenhuis op een gelijkwaardige afdeling;
 • Een afgeronde specialisatie oncologie of hematologie is wenselijk. Heb je deze niet dan kun je deze bij ons behalen.
 • Waar ga je werken

  Het verpleegkundig team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze mensen. Wij zijn een afdeling met 22 bedden, waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en ieders deskundigheid wordt gerespecteerd.

  Goede uitvoering geven aan ons werk is mogelijk door de prettige sfeer binnen ons team. Het bijhouden van het vak vinden wij erg belangrijk, hierin dragen zowel de organisatie als jijzelf verantwoordelijkheid.

  Oneindig veel uitdagingen en een super sterk, ervaren en collegiaal team. Onze ervaring is dat als je hematologie eenmaal in je hart hebt gesloten, je deze afdeling moeilijk kunt verlaten.

  Over een aantal jaren hopen wij samen met de afdeling Hematologie een nieuwe afdeling te betrekken op locatie Boelelaan.

  Wat we je bieden

  Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris ligt tussen € 2.422,- en € 3.280,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 7 CAO UMC).
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, zijn er voor medewerkers ook parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen dan kan je gebruik maken van de fietsregeling.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Bij ons heb je gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz..
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op .

  Laten we kennis maken

  Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop solliciteren’ op deze pagina.

  Wil je eerst meer informatie of eerst een dag(deel) meelopen? Dat kan altijd. Wij maken hier graag tijd voor! Neem dan gerust contact op met Marieke Cats (hoofdverpleegkundige), via

  Een screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

  Wij zien uit naar onze kennismaking!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier