Verpleegkundige Ravelijn 2
Carinova
Ravelijn-Deventer
3 dagen geleden

Verpleegkundige Ravelijn 2

Wij zijn voor Ravelijn 2 op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van Verpleegkundige. Binnen Ravelijn 2 wonen 13 cliënten met een psychogeriatrische diagnose.

Er wordt zorg en begeleiding geboden, waarin de wens en identiteit van de cliënt het uitgangspunt is. Zodat de cliënt zich gehoord, gezien en betrokken voelt.

 • Woonzorg
 • Mail of deel deze vacature

 • Email
 • Mail of deel deze vacature

  Lijkt deze functie je leuk, maar wil je misschien meer of minder werken? Of op een andere locatie? Carinova maakt mogelijk. WhatsApp ons

  Wat jij doet

  Ravelijn is op zoek naar een verpleegkundige die een bijdrage levert aan het team en de teamontwikkeling. Als Verpleegkundige heb je een hart voor de zorg.

  Je zult deels in de zorg werkzaam zijn (60%) en deels overige taken uitvoeren (40%). Deze tijd besteed je onder andere aan artsenvisites, multidisciplinaire- overleggen, gesprekken met cliënten naasten en het opstellen en bijwerken van zorgplannen.

  Daarbij kan je denken aan het vervullen van diverse rollen en administratieve werkzaamheden die hieruit voortvloeien.

  Het team zorgt intensief voor de bewoners op alle fronten. Door te werken in een zelfstandig team bepaal je samen met jouw collega’s hoe de zorg wordt ingevuld.

  Je werkt nauw samen met verpleegkundigen binnen Ravelijn, medewerker maatschappelijke zorg en de HBO-Verpleegkundige, om de zorg zo goed mogelijk te kunnen geven aan cliënten.

  Carinovavindt het net als jij heel belangrijk dat jij jouw kennis regelmatig opfrist. In dit zelfstandige team is de samenwerking tussen jou en het team heel belangrijk.

  Samen gaan jullie op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënten. In jouw werk durf je, op natuurlijke wijze, verpleegkundige leiderschap te tonen.

  Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, het team of de locatie? Neem dan contact op met Marianne Zwijnenburg, te bereiken op : 06 -20376689.

  Wie jij bent

  Als Verpleegkundige in de woonzorg draag je bij aan de kwaliteit van leven van de bewoners. Jij hebt de verantwoordelijkheid over de totale coördinatie en zorgverlening van de bewoners op de afdeling.

  Deze regierol past jou goed! Jij hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en je bent medeverantwoordelijk voor een veilige en vertrouwde sfeer binnen de afdeling.

  Door het uitdragen van advies inzake verpleegtechnische kwesties zorg jij dat de kwaliteit van de zorg geborgd blijft, jij laat hier je verpleegkundig leiderschap zien.

  Als verpleegkundige in de woonzorg ben je ruimdenkend, enthousiast en creatief. Dit draag jij ook uit naar het team! Daarnaast :

 • Heb jij je diploma Verpleegkundige niveau 4 op zak
 • Weet jij je hoofd koel te houden, ook in onverwachtse situaties
 • Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem
 • Wat wij bieden

  Wij gaan graag de samenwerking aan met jou en bieden je een vast contract. Dit is voor 24 uur per week, in overleg met jou.

  Carinova is een grote organisatie met volop mogelijkheden. We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar ook wat je nog wilt leren.

  Een nieuwe opleiding, een goed idee of een persoonlijke ontwikkeling? Wij staan achter je. Bij deze functie hoort verder :

 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG 45 (max. € bruto per maand op basis van 36 uur)
 • Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, afgestemd op jouw wensen
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • En meer, zoals vakantiegeld, een tablet, telefoon en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier