IT Desktop Support
Page Personnel
's-Hertogenbosch, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Afhandelen van eerste- & tweedelijns helpdesk vragenEnd user supportRemote verhelpen van storingen op zowel client als Microsoft Desktop niveauService requests en changes afwikkelen in ServiceNow volgens vaste proceduresVoorbereiden / verzenden van hardware naar collega's binnen EMEA gebiedWereldwijde speler op het gebied van RiskmanagementMbo / Sharepoint / Office 365 / ServiceNow / Engelse taal in woord en geschriftMbo werk- en denkniveauCirca vier jaar ervaring met ICT Servicedesk / WerkplekbeheerUitstekende kennis van Office 365 en Sharepoint is vereistKennis van ServiceNow is een pre.

Wel moet je ervaring hebben met een ticketingsysteemGoede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is vereist. Bij interesse graag het CV in het Engels aanleveren bij onsDe functie van IT Desktop Support bemiddelen wij op basis van uitzenden.

Het gaat om een tijdelijke functie van 4 maanden. Het is belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer om naar het kantoor in Den Bosch te komen.

Bij interesse graag jouw CV in het Engels aanleveren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier