IT Servicedesk Specialist
DENSO Jobs
Weesp, Netherlands
5 dagen geleden

DENSO is 's werelds op één na grootste wereldwijde leverancier van geavanceerde automotive technologie, systemen en componenten.

DENSO, dat wereldwijd ongeveer 160.000 medewerkers tewerkstelt, blijft een indrukwekkende groei ervaren, gedreven door zijn wens om de eerste technologie ter wereld te ontwikkelen en de markt te leiden met de beste productiekwaliteit in zijn klasse.

Het indrukwekkende palmares van DENSO is bereikt met een minimale impact op de maatschappij en het milieu.

Met ongeveer 300 medewerkers is ons Europese hoofdkantoor gevestigd in Weesp en Amsterdam-Zuid, WTC en heeft het verschillende functies op Europees niveau, variërend van Europese HR-

functies tot gecentraliseerde IT-functies.

We zijn momenteel op zoek naar een IT Servicedesk Specialist voor onze afdeling Information Systems op ons kantoor in Weesp.

DENSO Europe’s Information Systems afdeling biedt haar activiteiten en diensten aan de EU-groep en is verantwoordelijk voor de centralisatie en standaardisatie van IT-activiteiten in Europa.

What you'll do

Als IT Servicedesk Specialist ben je verantwoordelijk voor een breed scala van uitdagende taken. Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnsupport via telefoon, e-

mail en remote access. Je zult kleine IT-gerelateerde problemen direct zelf oplossen. Indien nodig zal je de verzoeken / vragen escaleren naar de 2e lijns support.

Je zult logs en incidenten bijhouden in ons Servicedesk pakket. Je bent verantwoordelijk voor het maken, onderhouden en bijwerken van onze KPI's, statistieken en managementrapportages.

Je doel is om een positieve customer support ervaring te creëren en het opbouwen van een sterke relatie met de gebruikers.

Je informeert de gebruikers over de status en de voortgang van hun verzoeken.

What you'll need

 • We zijn op zoek naar kandidaten met een relevante MBO opleiding
 • Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt aantoonbare ervaring met MS Windows (versie 7 en 10), MS Office (versie 2010) en Office 365 Pro
 • Je bent resultaatgericht, op een klantgerichte manier
 • Je hebt een goede kennis van de Engelse taal, in woord en geschrift
 • Je hebt kennis van de technische specificaties en de achtergrond van PC's, laptops en smartphones
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier