Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Heino, Nederland
20 uur geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij een timmerman die graag voor particulieren werkt en daarnaast graag werkt bij een bedrijf waar alles tot in de puntjes geregeld is?

Dan is dit de vacature voor timmerman waarnaar je opzoek bent! Je gaat zowel onderhouds- als renovatie werkzaamheden uitvoeren bij particulieren.

Hierbij kun je denken aan verschillende soorten timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van een dakraam, kozijnvervanging, KBT- werkzaamheden en afbouwtimmerwerk.

Bij deze functie van timmerman krijg je een totaal ingerichte bedrijf bus tot je beschikking. Daarnaast heb je als timmerman het werk mooi dichtbij huis, de maximale reistijd is 30 minuten rijden vanaf de vestigingsplaats.

Ben jij de kandidaat

Dan heb je relevante werkervaring als timmerman en vind je het leuk om bij particulieren te werken. Zo zit je regelmatig aan de koffie met een klant of sluit je gezellig aan bij de lunch! Jouw werk wordt gewaardeerd, jij zorgt er tenslotte voor dat hun huis een droomhuis wordt!!

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan als timmerman! Iedere dag is anders en iedere klus vraagt weer een andere aanpak. Daarnaast ontvang je een salaris tussen de €2.

700 en €2.950 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijdspaarfonds.

Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, omdat je daarmee allrounder wordt als vakman en kans hebt op een hoger salaris! Daarom krijg je bij Faber de mogelijkheid om op onze kosten 2 opleidingen per jaar te volgen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier