Implementatie Specialist
Visma Idella
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

De financiële wereld was nog nooit zo in beweging als nu. Big tech, fintech en de Amerikaanse techreuzen dagen de traditionele partijen uit.

Outsourcen, innoveren, nieuwe producten en diensten zijn het antwoord en daar is hulp bij nodig. Visma Idella zet haar kennis, ervaring en producten in om de financiële sector sneller, wendbaarder en innovatiever te maken.

Visma Idella biedt totaaloplossingen voor banken, pensioenfondsen en beleggingsinstellingen. Onze oplossingen zijn toepasbaar voor de (online) distributie en administratie van pensioenproducten in de 2e & 3e pijler, voor vrije vermogensopbouwproducten en voor de uitkerings- en afbouwfase.

Wij bedienen ruim 4 miljoen Nederlanders vanuit onze softwareoplossingen en daarmee zijn we de grootste leverancier in Nederland.

Wat ga je do en?

Als implementatie specialist regel je in overleg met onze klanten systemen in. Hierbij gaat het om VIPS Pensions, een IT-systeem voor pensioenadministratie.

Je analyseert de pensioenregeling en vat deze samen in een projectdocument, en bespreekt dit met de klant. Op basis van het projectdocument implementeer je de regeling in het pensioensysteem.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het matchen van de pensioenregeling in het pensioensysteem. En indien nodig test je ook de implementatie van andere consultants.

Je bent niet alleen pro-actief maar je bent ook resultaatgericht en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel wanneer het om het onboarden van nieuwe klanten gaat.

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding of ongeveer 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van pensioenregelingen en sociale wetgeving
 • Affiniteit met IT
 • Klantgedreven
 • Kunnen acteren op en schakelen tussen verschillende niveaus
 • Analytisch denkvermogen
 • Probleemoplossend
 • Sterke communicatieve eigenschappen in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • 32- 40 uur per week beschikbaar
 • Wat bieden wij jou?

  Werken bij Visma Idella betekent veel ruimte om je talent te laten bloeien, jouw ambities te realiseren en je grenzen te blijven verleggen.

  Wij werken graag met korte lijnen. Vanzelfsprekend ook naar de Visma organisatie, waar wij met trots onderdeel van uitmaken.

  Je kunt veel leren van je 200 collega's, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast volg je hier regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak.

  En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou beter kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.

  We werken deels vanuit huis, en deels op ons gezellige kantoren in Amersfoort en Amsterdam.

  Heb jij de Visma Idella mentaliteit?

  Ben jij enthousiast over wat je goed kunt en iemand die zichzelf en de organisatie uitdaagt om continu beter te worden? Ga je complexe vraagstukken niet uit de weg én ben je klaar om het beste werk uit je leven te doen?

  Herken je jezelf daarnaast ook nog eens in de bovenstaande punten? Dan heb jij de Visma Idella mentaliteit en maken we graag kennis met je!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier