Kwaliteitsfunctionaris Zorginhoud 24-28 uur
ZorgvisieBanen
Leiderdorp, NL
1 dag geleden

ActiVite is een ambitieuze zorgorganisatie. Die ambitie blijkt uit onze passie voor goede zorg : we geloven dat het altijd beter kan en doen er alles aan dit ook voor elkaar te krijgen.

Zo leiden we collega’s en toekomstige collega’s op in onze ActiVite Academie. Bijleren is daarmee vanzelfsprekend en doorgroeien altijd bespreekbaar.

Specialiseren juichen we toe, zeker op gebieden die je na aan het hart liggen en ons in het bijzonder interesseren, zoals dementie en wondzorg.

Daarnaast werken we mee aan vele projecten in de regio die de zorg nog beter willen maken.

ActiVite biedt als enige zorgorganisatie in de regio Zuid-Holland-Noord het breedste zorgpakket. Van huishoudelijke ondersteuning tot specialistische verpleging thuis en van verpleeghuiszorg tot particuliere zorgdiensten : we doen het en we zijn er goed in.

Wat wil je?

Je wilt de allerbeste zorg mogelijk maken. Bij een organisatie die daarin de lat net zo hoog legt als jij. Je wilt je collega's ondersteunen door duidelijk te zijn over kwaliteit en hoe je dat kunt bereiken.

Je wilt werken in een organisatie waar mensen cliënten en medewerkers van waarde zijn.

Wat doe je?

Als kwaliteitsfunctionaris zorginhoud adviseer en ondersteun je het management van de bedrijfstak Extramuraal. Je bevordert en bewaakt de kwaliteit die in de wijkverpleging geboden wordt.

Je helpt producten, protocollen, specialisaties en het zorgbeleid te ontwikkelen. Je toetst en meet of het afgesproken beleid wordt uitgevoerd en geeft advies als dit moet worden bijgesteld.

Je coördineert audits en bekijkt wanneer er trainingen en scholingen nodig zijn. Soms organiseer je die ook zelf. Je bent aangesloten bij zorginhoudelijke projecten.

Vanuit jouw rol biedt je hierbij ondersteuning.

Wie ben je?

Je bent een perfectionist. Je legt de lat hoog, voor jezelf en de organisatie. Tegelijkertijd ben je een mensenmens, empathisch met ruimte voor iemands kunnen en wensen.

Daardoor voelen mensen zich na een overleg met jou eerder enthousiast dan terechtgewezen. Je denkt in kansen en zoekt naar mogelijkheden om de zorg nóg beter aan te laten sluiten bij waar de cliënt echt gelukkig van wordt en mee is geholpen.

Onze nieuwe kwaliteitsfunctionaris zorginhoud is communicatief sterk, zowel op de mail als face-to-face. Je bent een doorzetter die mensen weet te overtuigen met je creativiteit.

Je bent oplettend en scherp.

Wat kun je?

Door je passende HBO- en vervolgopleiding weet je alles over zorgprocessen, dienstverleningsprocessen en kwaliteitsmanagement in de zorg.

Je kunt werk- en organisatieprocessen doorzien en daarop bijsturen op een positieve manier. Je schrijft makkelijk, bent leergierig, stressbestendig en kunt projectmatig werken.

Met tact weet jij de doelen te bereiken.

Wij bieden een functie die is ingeschaald in FWG 50 (), het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 3.582,26 per maand op fulltimebasis (36 uur).

Ben jij onze nieuwe kwaliteitsfunctionaris Zorginhoud? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke van Guldener, manager Zorginhoud, of Johan Baks, directeur RVE Extramuraal, via telefoonnummer .

Meteen overtuigd? Stuur je motivatiebrief met cv per e-mail naar o.v.v. "Vacature kwaliteitsfunctionaris Zorginhoud".

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier